u mnie nie działa od wczoraj, nie wczytują znajomi mojej mapy nie na Kliencie ani w Chromoe
u mnie nie działa od wczoraj, nie wczytują znajomi mojej mapy nie na Kliencie ani w Chromoe
od niedzieli nie działa, mam dość ...
U mnie tez nic się nie poprawiło od niedzieli. Dobrze że coś piszecie.
Dolinę odkrywców tak ćwiczyli dwa tygodnie. Dokładnie te same objawy. Część graczy moze grać część nie. Na wyspy zablokowanych nie można wejsc. Generalnie mamy juz po evencie, bede zdziwiony jak bede mial okazję wydać kwiatki. Ubisoft chyba ledwie zipie, brak specjalistów, zero opieki supportu, wysyłanie komunikatu pt czyść pamieć podręczną tak jak byśmy wczoraj zaczęli grę. Wielu z nas poświęciło też grze ładnych parę lar i mnóstwo godzina przed kompem. \było fajnie ale czas settlersów sie kończy. \ostatni gasi światło.
widzę, że w większości to roczniki "2012", może już za długo graliśmy ???
No odpowiedzi są identyczneszkoda, że 1 etap się kończy za 1h a my od 3 dni bez możliwości wejścia
![]()
Jeden serwer kompletne leży, zgubili nasze mapy
Jeżeli faktycznie nasze wyspy się straciły to muszą oddać hajs za kupione klejnoty...
mam to samo caly czas wywala z gry nie mozna wejsc na wyspe ciekawe jak dlugo jeszcze wszytsko slak trafil
Optymista. W regulaminie na pewno jest zapis zabezpieczający ich interesy nie nasze.
Szanse na powrót do gry chyba maleją z każdym dniem. Jestem pesymistą, bo setty stały sie częścią mojego życia. Wygląda że trzeba bedzie sprawdzić jak wygląda życie bez settów bo nie wyobrażam sobie startu od zera. Widzę że uderzyli w starych graczy, może to przypadek może celowe działanie. Dawno już straciłem zaufanie do tej firmy. Wczoraj sprawdzałem naście razy czy jest dostęp, dziś zerkne wieczorem, jutro moze raz. Szkoda ze nie moge podziękować współgraczom za lata zabawy.