Patrząc jak to wygląda, że ludzie co nawet wejdą nie mogą wejść np na moją wyspę bo wywala, oznacza, że uszkodziła im się jakaś baza z danymi więc możliwe jest, że osoby które wejść nie mogą (w tym ja) już kont nie odzyskają
Backup się robi.
1. Po pierwsze primo - nie rusza się czegoś w trakcie eventu, tym bardziej żywego organizmu - prawdopodobnie już nie ogarniają NiC, NOTHiNG - nikt już tym projektem nie kieruje - brak osoby odpowiedzialnej, miło że gra się kręci bo się kręci.
2. Po drugie primo - jeśli już jest mus i ma być migracja to najpierw robimy klona, tak - tak klona, wiecie BB co to klon ?!
3. Po trzecie, jeśli nie macie kumatego Supportu, bo chajsu brak itp. itd. - wprowadźcie subskrypcje, proste ... kto ma grać będzie grał.
4. Ludziki kipią, płoną, włosy wyrywają - nie dziwię się bo SETY tak jak w moim przypadku czy ich - to nie tylko gra - to część ŻYCiA tak jak dla japońców TAMAGOCHi. i należałoby / Wypadałoby napisać, np. wszystko OK, wrócimy za 3 dni.
5. Nie olewajcie NAs, jeśli jest tam ktoś z drugiej strony ekranu rozsądnie myślący - mam nadzieję że pomoże Nam.
6. i ja sam osobiście: automatyczne odpowiedzi czy AI mam to w szerokości mojego rowu bzdura ...
CZEKAM na info. Bo to co robicie jest poniżej jaj i jajników.
Ostatnio edytowane przez longi_77 ; 25.02.2025 o 15:19
Ja od 19:00 23.02.25 nie mogę wejść do gry, masakra jaja se robią z graczy niesamowite. A PENELOPA to chyba na księżycu odpoczywa bo nic niema wzmianki na temat nie jasności o grę. Pisałem tu i tam. mają nas w 4 literach
Trzymajcie się tam, na Kolonii. Dolina Odkrywców przechodziła to samo w zeszłym tygodniu, myślicie, że doczekaliśmy się jakiejś reakcji, albo - co lepsze - rekompensaty?
Na tę chwilę nam działa, ale kto wie, co będzie dalej. Dolina zawsze miała najwięcej przestojów.
Dwa zgłoszenia do supportu - nawet mi tych swoich głupot o ciasteczkach nie przysłali... Całkowite olewanie graczy. Za chwile napisze im trzecie zgłoszenie i polecę po całości. Może choć bana dostanę,,,a le chyba tego nikt nie czyta... Penelopo - gdzie sie ukrywasz?
Trzymajcie się tam, na Kolonii. Dolina Odkrywców przechodziła to samo w zeszłym tygodniu, myślicie, że doczekaliśmy się jakiejś reakcji, albo - co lepsze - rekompensaty?
Na tę chwilę nam działa, ale kto wie, co będzie dalej. Dolina zawsze miała najwięcej przestojów.
Też mieliście tak, że ponad 48h nie mogliście się zalogować, a gracze, który szczęśliwie byli zalogowani to nawet nie mogli wejść na Wasze wyspy, żeby chociaż premie wrzucić ?
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.