Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 42 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 412

Wątek: od wczoraj tj 23,02,2025 brak możliwości wejscia na gre KOLONIA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Gal8818 Zobacz posta
    Patrząc jak to wygląda, że ludzie co nawet wejdą nie mogą wejść np na moją wyspę bo wywala, oznacza, że uszkodziła im się jakaś baza z danymi więc możliwe jest, że osoby które wejść nie mogą (w tym ja) już kont nie odzyskają
    Backup się robi.
    1. Po pierwsze primo - nie rusza się czegoś w trakcie eventu, tym bardziej żywego organizmu - prawdopodobnie już nie ogarniają NiC, NOTHiNG - nikt już tym projektem nie kieruje - brak osoby odpowiedzialnej, miło że gra się kręci bo się kręci.
    2. Po drugie primo - jeśli już jest mus i ma być migracja to najpierw robimy klona, tak - tak klona, wiecie BB co to klon ?!
    3. Po trzecie, jeśli nie macie kumatego Supportu, bo chajsu brak itp. itd. - wprowadźcie subskrypcje, proste ... kto ma grać będzie grał.
    4. Ludziki kipią, płoną, włosy wyrywają - nie dziwię się bo SETY tak jak w moim przypadku czy ich - to nie tylko gra - to część ŻYCiA tak jak dla japońców TAMAGOCHi. i należałoby / Wypadałoby napisać, np. wszystko OK, wrócimy za 3 dni.
    5. Nie olewajcie NAs, jeśli jest tam ktoś z drugiej strony ekranu rozsądnie myślący - mam nadzieję że pomoże Nam.
    6. i ja sam osobiście: automatyczne odpowiedzi czy AI mam to w szerokości mojego rowu bzdura ...
    CZEKAM na info. Bo to co robicie jest poniżej jaj i jajników.
    Ostatnio edytowane przez longi_77 ; 25.02.2025 o 15:19

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To by było duże szczęście gdyby odpowiedzieli, moje zgłoszenie w ogóle bez odzewu

Początkujący Osadnik Awatar drinks
    Serwer
    Kolonia
    Longi na Prezydenta!!! Dobrze gada, polać mu

Po tylu latach moja wyspa to faktycznie coś więcej niż tylko gra....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja od 19:00 23.02.25 nie mogę wejść do gry, masakra jaja se robią z graczy niesamowite. A PENELOPA to chyba na księżycu odpoczywa bo nic niema wzmianki na temat nie jasności o grę. Pisałem tu i tam. mają nas w 4 literach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To jest najbardziej dramatyczne, ze nie ma ZADNYCH informacji czego sie spodziewac i kiedy.

Początkujący Osadnik Awatar Andromeda77
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Trzymajcie się tam, na Kolonii. Dolina Odkrywców przechodziła to samo w zeszłym tygodniu, myślicie, że doczekaliśmy się jakiejś reakcji, albo - co lepsze - rekompensaty?
    Na tę chwilę nam działa, ale kto wie, co będzie dalej. Dolina zawsze miała najwięcej przestojów.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dwa zgłoszenia do supportu - nawet mi tych swoich głupot o ciasteczkach nie przysłali... Całkowite olewanie graczy. Za chwile napisze im trzecie zgłoszenie i polecę po całości. Może choć bana dostanę,,,a le chyba tego nikt nie czyta... Penelopo - gdzie sie ukrywasz?

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Andromeda77 Zobacz posta
    Trzymajcie się tam, na Kolonii. Dolina Odkrywców przechodziła to samo w zeszłym tygodniu, myślicie, że doczekaliśmy się jakiejś reakcji, albo - co lepsze - rekompensaty?
    Na tę chwilę nam działa, ale kto wie, co będzie dalej. Dolina zawsze miała najwięcej przestojów.
    Też mieliście tak, że ponad 48h nie mogliście się zalogować, a gracze, który szczęśliwie byli zalogowani to nawet nie mogli wejść na Wasze wyspy, żeby chociaż premie wrzucić ?

Początkujący Osadnik Awatar Andromeda77
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tak, dokładnie tak było.

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

dziękuję za zgłoszenie.

Przekazałam problem technikom, już pracują nad naprawą.

Przepraszam za niedogodności.

Pozdrawiam,
    Anna

Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 42 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów