Jak tam technicy, bo minęły już 2 doby od tego wpisu z technikami ?
Czy trzeba takie info przekazywać technikom ?
Technicy nie mogą sami śledzić forum i od razu reagować ?
Czy potrzeba aż 2 dni, żeby technikom przekazać informację ?
Przestańcie kłamać i napiszcie w końcu prawdę !!!

Odpowiedz z cytatem
Bardzo Miło z waszej strony :*
BB traktujmy sie powaznie ! większosc z Nas gra po 13 lat i nawet wiecej , wiec nie piszcie zeby wyczyscic ciasteczka bo bład jest po Waszej stronie. Połaczyliscie server kolonia i padło , wiec naprawcie . Promujecie premki , kleiki, ok a my chcemy grac normalnie , wiec to działa w 2 strony... Jedna i druga strona chce miec coś z tego ...Mam nadzieje ze staniecie na wyskosci zadania i tak jak sie popsulo ( nie pisząc brzydko ) tak to szybko ogarniecie ...Jak można dawac kleiki na sprzedaz skoro połowa servera jest zablokowana i nie może wejśc na gre ?W jaki sposób chcecie pozyskac gracza? klienta skoro nie mozna Wam ufac ? bo jak mozna kupic kleeiki skoro nie mozna wejśc na gre ??Szkoda Mi tylko czasu który poswięciłam na gre, bo tego mi nikt nie odda, i szkoda mi ludzi z którymi się żzyłam bo gra i Gildia to 2 dom
Mamy się na Fb itp to może się odnajdziemy ,a jak nie to pisac na jaka gre idziemy zebysmy byli znowu wszyscy razem i tam się znajdziemy .....Skoro tutaj maja Nas gdzie gdzies...