Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 42 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 412

Wątek: od wczoraj tj 23,02,2025 brak możliwości wejscia na gre KOLONIA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    myślę, że spisali nas na straty, ktoś musiał ponieść konsekwencje ich działań i padło na nas
    Ostatnio edytowane przez ania12215 ; 25.02.2025 o 09:46

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez psychopatix86 Zobacz posta
    pola puste zaraz to chyba musialbys kupic sobie dopalki albo ostro tyrac aby dobic je do konca eventu
    No nie inaczej, ale jak kupić nawet te dopałki skoro nie da się wejść do gry?...to chyba oczywiste!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wszystkim wysyłają ten sam tekst o czyszczeniu itp. pierdoły...za kogo oni mają ludzi?...za idiotów? Przecież wiadomo że takie coś się robi w pierwszej kolejności, nie pierwszy rok gramy by o tym nie wiedzieć! Tymczasem minęła niedziela wieczór, minął cały poniedziałek, zaczął się wtorek i nadal zero możliwości by wejść na grę! Ps: longi_77, chyba coś w tym jest co napisałeś.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Kolejny dzien bez gry i bez sensownego komunikatu.... Wyglada na to że chcą zniechęcić graczy bo jak wiadomo unity ma spore kłopoty finansowe i moze to jest strategia na zamknięcie settlersów. Widomo nic tak nie wkurza jak siedzisz podczas eventu ileś godzin a potem wszystko szlag trafia

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Napisałem bardzo ostro do suportu ze jak mają nas dosc to niech napiszą otwartym tekstem. Mam juz tego powoli dośc

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez aannaann Zobacz posta
    Wszystkim wysyłają ten sam tekst o czyszczeniu itp. pierdoły...za kogo oni mają ludzi?...za idiotów? Przecież wiadomo że takie coś się robi w pierwszej kolejności, nie pierwszy rok gramy by o tym nie wiedzieć! Tymczasem minęła niedziela wieczór, minął cały poniedziałek, zaczął się wtorek i nadal zero możliwości by wejść na grę! Ps: longi_77, chyba coś w tym jest co napisałeś.
    to i tak dobrze ze komus wysylaja jak juz na pisalem 2 tickety i nie dostalem odpowiedzi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Patałachy i tyle, można coś spieprzyć ale trzeba mieć odwagę żeby odpowiadać na pytania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Patrząc jak to wygląda, że ludzie co nawet wejdą nie mogą wejść np na moją wyspę bo wywala, oznacza, że uszkodziła im się jakaś baza z danymi więc możliwe jest, że osoby które wejść nie mogą (w tym ja) już kont nie odzyskają

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Gal8818 Zobacz posta
    Patrząc jak to wygląda, że ludzie co nawet wejdą nie mogą wejść np na moją wyspę bo wywala, oznacza, że uszkodziła im się jakaś baza z danymi więc możliwe jest, że osoby które wejść nie mogą (w tym ja) już kont nie odzyskają
    Znikąd już nie ma ratunku
    Znikąd już nie ma pomocy
    Czarny mnie pociąg uwozi
    W głąb przepaścistej nocy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skoro nie macie oficjalnej odpowiedzi, to pozwolę sobie zażartować, bo sam doświadczam notorycznych problemów i ignorancji.

--
    Dzień dobry,

bardzo mi przykro, że doświadczasz problemów z grą. Dział techniczny pracuje już nad naprawą.

Pozdrawiam,
    Nutowski

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 42 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów