Jakaś kpina...z 173h eventu gra byla niedostepna przez 63h... 1/3 czasu!!!
Ale co sie w sumie dziwić jak nikt tego nie ogaria, a na forach pojawia się coraz więcej podobnych wątków jak ten poniżej. Także zastanówcie się 2x zanim kupicie coś od tych ludzi:
Dziś o 08:23
Cześć! Chciałabym zapytać, czy ktoś miał podobny problem, a jeśli tak - jak go rozwiązał. W grudniu kupiłam klejnoty, które do tej pory nie zostały mi doliczone. Pieniądze z konta zeszły, dostałam na maila potwierdzenie, a na koncie Ubisoft nie wyświetla się żadna transakcja, żebym mogła zwrócić się o zwrot pieniędzy. Support za każdym razem odpowiada tą samą formułką - przekazali wiadomość do odpowiedniego działu, bo oni nie mogą doliczać klejnotów. Penelopa na fb napisała, że to nie jej sprawa i żebym czekała. Czy jest szansa, że kiedykolwiek odzyskam klejnoty/pieniądze?
Ostatnio edytowane przez OmateuszO ; 19.02.2025 o 13:34
Jakaś kpina...z 173h eventu gra byla niedostepna przez 63h... 1/3 czasu!!!
Ale co sie w sumie dziwić jak nikt tego nie ogaria, a na forach pojawia się coraz więcej podobnych wątków jak ten poniżej. Także zastanówcie się 2x zanim kupicie coś od tych ludzi:
Penelopo, daj komunikat na głównym , że Dolina Odkrywców czynna w godz. : 8-12 oraz 16-20. W pozostałym czasie serwer niedostępny, choćby " z braku prądu".
Event o cały tydzien powinien byc przedlużony , jeżeli wasze niby naprawy nie są skuteczne. Po co była migracja kont na nowe serwery , jak jeszcze gorzej jest niż przed migracją.
Gra czynna non stop 24/7 - 24 godziny awaria, 7 godzin gry.
Naprawdę zakończcie ten cyrk. Powiedzcie kiedy kończycie tą farsę.
Aż tak trudno napisać nie dajemy rady tego ogarnąć kończymy zabawę tego i tego dnia.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.