czas sie zglosic o pomoc na policji lub u praw konsumenta mam dowod platy zglaszalam to wszedzie i nie mam nic nawet kropk izadnej
jesli placilasz karta z banku robisz charge back - i niech sie bujaja skoro sprzedaja cos czego nie dostajesz a ich support ma to w dupie.. zreszta ubisoft upada nie jest to tajemnica wykupuja go inne firmy
jesli placilasz karta z banku robisz charge back - i niech sie bujaja skoro sprzedaja cos czego nie dostajesz a ich support ma to w dupie.. zreszta ubisoft upada nie jest to tajemnica wykupuja go inne firmy
Płaciłem paysafecard i od założenia zgłoszenia 05.03 do dnia dzisiejszego nie ma żadnej odpowiedzi z tej beznadziejnej, zerowej nieistniejącej pomocy
Jak bym traktował tak najważniejszy dział, dział płatności tak to nie ma co się dziwić że upada przecież to im ogromnie zmniejsza wpływy skoro się płaci i się nie otrzymuje klejnotów z które się zapłaciło to mało kto zaryzykuje kupić ponownie przy nie istniejącej pomocy.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.