Odpowiedz w tym wątku
Strona 34 z 41 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 409

Wątek: Dolina odkrywców znowu nie działa

Osadnik Awatar MODELKASZCZECIN
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Mirmilox Zobacz posta
    Ja tam czyszczę dane, ciasteczka na przeglądarce i w dalszym ciągu mam "problem z połączeniem". Skoro część osób gra to może to jest problem z ilością osób na serwerze i więcej serwer nie wpuszcza niż "ustawa" przewiduje.
    jeden nie działa

Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez jmareks Zobacz posta
    Ciekawe czy za dzisiaj tez będzie przedłużka
    W pamietnku pisz moze coś zmienią , ja napisałam że o caly tydzień maja wydłużyc.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to wydłużenie nie ma prawie żadnego związku z Doliną. Były problemy we wszystkich światach (i krajach) - to przedłużają. U nas to na wielką skalę są te wyłączenia !!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mi się udało dzisiaj wejść, nawet na przygodzie 2 ataki zrobiłam, ale teraz już nie mogę wejść na przygodę, więc pewnie niebawem znowu wszystko siądzie ( Nie mogę też wejść do niektórych osób na wyspy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    No tak co to jest dwa dni za 12 lutego, a za wczoraj a za dzis i pewnie za jutro???? znajomym sie pola koncza kwiatowe ile mozna nawozow kupowac zeby je ratowac jak sie i tak dosypki nie zdobedzie bo znow gra pada

Serwer
    Dolina Odkrywców
    bez zmian

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    it's not kur... fannyyy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja dziś od rana akurat wyjątkowo mogę grać (wszystkie poprzednie awarie nie mogłam), ale zero przyjemności z gry. Na polach po 5 kwiatków, bo dosypek nie miałam jak uzbierać (jak mogłam grać to gra nie działała, jak gra działała to nie miałam czasu grać), więc stoją i nie produkują. O innych stratach (grubasy, kopalnie, produkcja bez premii, niedokończone zadania i przygody...) pisać chyba nie trzeba... Zamiast rozrywki i przyjemności z gry jest frustracja i rozgoryczenie. Siedzę i przeklinam pod nosem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    NIe zwróciłem uwagi panie i panowie czy premium jest przedłużane ? wczoraj miałem sprawdzić i jakos nie sprawdziłem .... :/
    Ktos coś pisał do Supportu ? czy Cisza ... Zero informacji powinni przynajmniej cokolwiek napisać . Pewnie włończą tak jak wczoraj o 17 00 i pogramy se pare godzin i Wakacje znowu serwer padnie . NIe wiem na jakim kompie pracuje ten serwer chyba na Atari 800 albo 65xE/XL

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie obrażaj Atari Miałem 65XE z magnetofonem. Czasami zdarzyło się przy wgrywaniu że się wysypał Self Error ale jak już odpaliła gierka to się młóciło i całą noc

Odpowiedz w tym wątku
Strona 34 z 41 PierwszyPierwszy ... 24 32 33 34 35 36 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów