to wydłużenie nie ma prawie żadnego związku z Doliną. Były problemy we wszystkich światach (i krajach) - to przedłużają. U nas to na wielką skalę są te wyłączenia !!
Mi się udało dzisiaj wejść, nawet na przygodzie 2 ataki zrobiłam, ale teraz już nie mogę wejść na przygodę, więc pewnie niebawem znowu wszystko siądzie( Nie mogę też wejść do niektórych osób na wyspy
![]()
No tak co to jest dwa dni za 12 lutego, a za wczoraj a za dzis i pewnie za jutro???? znajomym sie pola koncza kwiatowe ile mozna nawozow kupowac zeby je ratowac jak sie i tak dosypki nie zdobedzie bo znow gra pada
it's not kur... fannyyy
Ja dziś od rana akurat wyjątkowo mogę grać (wszystkie poprzednie awarie nie mogłam), ale zero przyjemności z gry. Na polach po 5 kwiatków, bo dosypek nie miałam jak uzbierać (jak mogłam grać to gra nie działała, jak gra działała to nie miałam czasu grać), więc stoją i nie produkują. O innych stratach (grubasy, kopalnie, produkcja bez premii, niedokończone zadania i przygody...) pisać chyba nie trzeba... Zamiast rozrywki i przyjemności z gry jest frustracja i rozgoryczenie. Siedzę i przeklinam pod nosem.
NIe zwróciłem uwagi panie i panowie czy premium jest przedłużane ? wczoraj miałem sprawdzić i jakos nie sprawdziłem .... :/
Ktos coś pisał do Supportu ? czy Cisza ... Zero informacji powinni przynajmniej cokolwiek napisać . Pewnie włończą tak jak wczoraj o 17 00 i pogramy se pare godzin i Wakacjeznowu serwer padnie . NIe wiem na jakim kompie pracuje ten serwer chyba na Atari 800 albo 65xE/XL
Nie obrażaj AtariMiałem 65XE z magnetofonem. Czasami zdarzyło się przy wgrywaniu że się wysypał Self Error ale jak już odpaliła gierka to się młóciło i całą noc
![]()