Odpowiedz w tym wątku
Strona 17 z 41 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 409

Wątek: Dolina odkrywców znowu nie działa

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Malagre Zobacz posta
    Mogliby nas przenieść na serwer, który działa, bo tylko Dolinę Odkrywców co chwile wywala xD
    Ale ostatnio ciągle wywalało te same osoby i teraz jakby drugi raz znowu te same z innej puli... nie wiem, czy nas tak migrują, czy jak? Wcześniej za każdym razem u mnie nie działało, a teraz już drugi raz działa u mnie i u osób, które wcześniej też wyrzucało. Dziwna prawidłowość. Może jest jeden działający serwer i nas migrują pomiędzy nimi, żeby było sprawiedliwie? ;DD

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    sobota. i znowu zonk strach cokolwiek odpalać na wyspie bo jak się człowiek nie zaloguje to traci kopalnie itd

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Porażka..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MarikaMar Zobacz posta
    I kolejne premium zmarnowane... Chyba, już trzeba się żegnać z Setkami, skoro Ubisoft praktycznie upadł. Żałosne śmiechy, że dopóki wczoraj dało się zalogować, to pierwsza wiadomość na głównej była o ostatniej aktualizacji, a odkąd nie da się zalogować, topka jest o Happy Hour na klejki XD

Vegecioocha, Malami133, Maggie_111, wpuszcza Was? Jeśli tak, to rzućcie mi - z łaski swojej - raz na jakiś czas dowolną premkę na uprawy. Resztę wyspy olejcie i skupcie się na uzbieraniu dosypek na swoje uprawy, bo jeśli jakimś cudem, to ruszy, to zaraz może być znowu na odwrót z możliwością logowania ))

PS Of course, jeśli uda się wejść na moją wyspę

Marika, ja w ogóle nie mogę wejść na grę od wczoraj.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Vegeciooha Zobacz posta
    NIESTETY nie idzie wejść na Wasze wyspy Pierwsze, co rano spróbowałam... Do Ciebie, D4gon, Sirmira ( Będę oczywiście w ciągu dnia próbować...
    Vege, do mnie też spróbuj, pliiss (choć pewnie i tak się nie uda).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wczesniej nie dalem rady wejsc na przygode, teraz nie dam rady wejsc do gry Coraz lepiej to wyglada haha

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    porażka na całej lini... czy ktoś w ogóle nad tym panuje?? bo z tego co widać to w głębokim poważaniu mają graczy...

Początkujący Osadnik Awatar Maggie_111
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie padla tylko przygoda i wchodzenie na wyspy do ludzi bo wyskakuje brak polaczenia z serwerem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Vegeciooha Zobacz posta
    Ale ostatnio ciągle wywalało te same osoby i teraz jakby drugi raz znowu te same z innej puli... nie wiem, czy nas tak migrują, czy jak? Wcześniej za każdym razem u mnie nie działało, a teraz już drugi raz działa u mnie i u osób, które wcześniej też wyrzucało. Dziwna prawidłowość. Może jest jeden działający serwer i nas migrują pomiędzy nimi, żeby było sprawiedliwie? ;DD
    ja nie mogę grać przy każdej awarii, tej pierwszej 3 - dniowej, potem jak się walentynkowy event zaczął, potem co pół dnia nie było, teraz... ktoś od nas nie mógł grać przy tej pierwszej długiej przerwie, a teraz może, więc nie wiem czy jest tu jakaś prawidłowość

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez tweetymoto Zobacz posta
    ja nie mogę grać przy każdej awarii, tej pierwszej 3 - dniowej, potem jak się walentynkowy event zaczął, potem co pół dnia nie było, teraz... ktoś od nas nie mógł grać przy tej pierwszej długiej przerwie, a teraz może, więc nie wiem czy jest tu jakaś prawidłowość
    Podczas kazdej awarii nie dam rady wchodzic wiec nie ma to zwiazku

Odpowiedz w tym wątku
Strona 17 z 41 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów