To samo.. u mnie też gra padła...
To samo.. u mnie też gra padła...
Nikt nawet tu nic nie odpisze ,chyba całkiem nasz serwer został bez obsługi technicznej ,napiszcie konkretnie ,że macie to gdzieś i go wyłączcie.
I tosamo albo nie mozna wejść na przygode , ani jej anulowac .Niewspomne ze do połowy grajacych w gildi wejsć się nie da .
Czyli nie moga wejsc do gry. w pierwszy dzień eventu . Brawo Wy.
Mialem uzyc kilka wulgaryzmow ale nie wiem czy zrozumieja
Poprostu jestesmy dymani przez nich a za dwa dni pojawi sie info o promocji na klejnoty Wstyd i Hanba za to co robia
Brak reakcji nie dziwi gdyz oni nie rozumieja tego co piszemy a przetlumaczenie tego zajmie im kilka dni (ok 2)
u nas Grzesiek gra i Adam w gildii tylko ale pewnie i im padnie bo na nasze wyspy nie mogą wejść
O,o ... czyli nie tylko mi nie działa gra![]()
@miras ciesz sie ze grubych mozesz wysylacniektorzy pisankowe odpalili i juz maja po zabawie :/
proponuje pisac tickety zamiast tutaj - tutaj juz tylko trupy modow na wypowiedzeniu.
nie wiem czy to pocieszenie ale mam odpowiedź - problem zgłoszony do Działu technicznegowytrwajmy...
zalogowałam ticketa ze 3h temu i dostałam tylko sucha odpowiedź, że " (...) w chwili obecnej otrzymaliśmy dużą ilość zgłoszeń. Oznacza to, że czas oczekiwania na odpowiedź z naszej strony może zostać wydłużony. (...)"![]()