Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 68

Wątek: Gra nie chce się uruchomić. Mam komunikat, że połączenie zostało zerwane

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pozdrawiam,
    SS

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam to samo od soboty,dzis wtorek po poludniu i dalej lypa. penis kolo pupy zarządowiu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja dostałam odpowiedz na moje zgłoszenie które wysłałam w sobotę wieczorem na oficjalnym formularzu dotyczącym " połączenie z serwerem przerwane , prosze czekać parcujemy nad tym" :
    Witaj!
    Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.
    Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki.
    Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej.
    Instrukcja czyszczenia pamięci DNS:
    1) uruchom wiersz poleceń
    Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" i zatwierdź
    2) wpisz "ipconfig /flushdns" i zatwierdź
    Poniżej znajdziesz kilka wskazówek, które pozwolą ulepszyć wydajność gry.
    Nie zmieniaj zakładki w przeglądarce podczas grania lub ładowania gry. Gdy zaraz po zalogowaniu zmienisz zakładkę w przeglądarce, ponieważ gra "ładuje się zbyt długo" jedynie wydłużysz czas ładowania się gry.
    Gdy nie jesteś skupiony na grze około ~30 sekund, spodziewaj się opóźnienia i ponownego połączenia czatu po powrocie,
    Jeśli to możliwe, użyj przeglądarki Chrome; powinna mieć najlepszą wydajność. Upewnij się też, że jest zaktualizowana i posiadasz najnowszą wersję.
    Upewnij się, że sterowniki Twojej karty graficznej są aktualne.
    Upewnij się, że przyspieszenie sprzętowe przeglądarki jest aktywne.
    Zerknij też na nasze forum, znajdziesz tam instrukcję, jak wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookie przeglądarki Unity.
    Jeżeli powyższe kroki nie przyniosą rezultatu, proszę o przesłanie zrzutu ekranu z opisaną sytuacją w formacie JPG/PNG.
    Przypominam też, że gra poprzez Klienta może powodować błędy.
    Prosimy pamiętać, że w najnowszej wersji zmieniony został proces ładowania. Zanim pojawi się Wyspa, minie trochę czasu, ale później wszystko będzie się ładować znacznie szybciej. Jeśli przez jakiś czas widzisz niebieskie tło, nie przerywaj procesu ładowania.
    Polecam też wyczyszczenie pamięci podręcznej Unity, instrukcję znajdziesz tutaj.
    W razie ewentualnych utrudnień w przyszłości proszę o ponowne zawiadomienie. Chętnie pomogę w rozwiązaniu każdego problemu dotyczącego gry The Settlers Online.
    Pozdrawiam,
    Magdalena,
    Zespół The Settlers Onlin

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    coś niesamowitego od trzech dni serwery Doliny padły a tu czyszczenie kompka zalecają (((

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez gienor Zobacz posta
    coś niesamowitego od trzech dni serwery Doliny padły a tu czyszczenie kompka zalecają (((
    Jakby wszyscy starzy gracze od tego nie zaczynali. Po przebojach z settkami to ja nawet jak na innym forum doradzam wyczyscic pamieć to zalecam wyłaczyć po tym przeglądarke na 15 minut. Bo tu czasem tylko w ten sposób pomagało. A ludzie sie mnie pytaja po co...xD A bo w takiej jednej grze ...bla bla , tak było skuteczniejsze....
    Cytat Zamieszczone przez Airtom Zobacz posta
    jedyna aktualizacja działająca poprawnie to aktualizacja godziny końca aktualizacji.... przypadek..?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ale jaja!!! Nie mogłam wejsć z klienta, nie mogłam wejść z liska. Weszłam z edge, którego uzywałam miesiące temu. Dopowiem, że liska czyściłam i to nie pomagało. Sprawdźcie czy coś się zmieniło. Bo boję sie sprawdzać klienta, żeby znów nie wylądować w młotkowie...
    I przechwaliłam. Po 3 min wywaliło...
    Ostatnio edytowane przez Milady84 ; 04.02.2025 o 21:17
    jedyna aktualizacja działająca poprawnie to aktualizacja godziny końca aktualizacji.... przypadek..?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ruszyło przed chwilą

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam potwierdzam Gra dziala brak czatu

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jak drugi raz weszłam to i czat zadziałał. Jestem już z 5-10 min i działa, na przygodę jeszcze nie wchodziłam. Deszcz gwiazd mi się skończył....grrr

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    i chyba znowu padło

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów