Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Brohmann po interwencji bb jest do bbani

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat

Brohmann po interwencji bb jest do bbani

od wczoraj nowy generał brohmann szkolony pod atak z elitarnymi żołnierzami przegrywa w wiekszości przypadków, a wcześniej zawsze wygrywał
    nie jest to tajemnica że to bubel którego używanie kasuje zapas uzbieranych przez miesiące najemnych rekrutów, a teraz dodatkowo przegrywa walkę w łatwej przygodzie

więc domyślamy się, że przy nieudolnej próbie naprawiania błędu ze znikającymi rekrutami skaszaniono statystyki ataków generała, tylko że zapomniano nam o tym powiedzieć, bo po co, a może nikt nie zauważy??
    czy myśli tam ktoś w bb??
    niby pytanie retoryczne ale jednak - czy jest szansa większa niż na wieżę z byka (czyli jakieś 2%?) że NAPRAWICIE to w styczniu czy raczej dopiero na gwiazdkę w maju?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Acha czyli naprawa błędu z najemnymi rekrutami to rozwalenie generała do reszty ,a ja naiwny myślałem ze oddadzą mi 30k rekruta .

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    tak mialo byc

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a to byla jakas interwencja?
    nie bylo koserwy
    Pozdrawiam,
    SS

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    halo, autorze tematu, a wskaż mi informacje od BB , że naprawili lub cokolwiek z tym generałem, robili

bo na razie jest info.....
    "Następujące działania mogą obecnie prowadzić do nieprzewidzianych problemów:

• Wysyłanie Generała Brohmana może usuwać najemników rekrutów z menu gwiazdy "

Aby uniknąć tego typu problemów, prosimy o niewysyłanie Generała Brohmana na przygody w tym momencie!

żadnego infa, że naprawili.... NIE MA
    github.com/fedorovvl/tso_client/releases/tag/v.1.3

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ludzie potrafiacy napisac kod ktory tak 'dziala' powinni dostawac jakies specjalne nagrody i tytuly
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez z3nfist Zobacz posta
    halo, autorze tematu, a wskaż mi informacje od BB , że naprawili lub cokolwiek z tym generałem, robili

bo na razie jest info.....
    "Następujące działania mogą obecnie prowadzić do nieprzewidzianych problemów:

• Wysyłanie Generała Brohmana może usuwać najemników rekrutów z menu gwiazdy "

Aby uniknąć tego typu problemów, prosimy o niewysyłanie Generała Brohmana na przygody w tym momencie!

żadnego infa, że naprawili.... NIE MA
    halo, dociekliwy graczu, a czemu mam ci cokolwiek wskazywać, widzisz tyle co ja a raczej trochę mniej akurat w tej sprawie - bo chyba nie interesowałeś się tym lub nie zauważyłeś wcześniej, co wynika z tego co napisałeś

jakie sią FAKTY, sprawdzone w XXX przypadkach (grobowcach)
    Brohmann odpowiednio wyszkolony robił grobowiec jak duch 1 atakiem z elitarnymi żołnierzami, skuteczność 100%, wydawał się atrakcyjny do tego stopnia że niektórzy kupili następnego za klejki

a piszę ''odpowiednio szkolony'' bo szkolenie z wiki nie nadaje się do tego zastosowania, a można go wyszkolić tak by robił grobowiec elitarnymi jednocześnie zostawiając miejsce na kodeks w najwyższej linii, a więc nie tracił zalet w innych przygodach

ale nie o szkolenie chodzi, bo szkolicie jak chcecie, ja też robiłem kilka prób podobnie jak parę osób na naszym serwerze
    i Broha wygrywał jednym atakiem, ZAWSZE, a od poprzedniego poniedziałku czyli wyłączeniu 1 fazy raz to robi a raz nie, a raczej 2 razy przegrywa atak na ostatni obóz a 1 raz wygrywa jak dawniej
    ---
    więc NIE wiemy czy to po uruchomieniu wgranej wcześniej z całym eventem 2 fazy, czy potem skryptem magicznym który odpalają w nocy i czy PRZYPADKIEM czy UMYŚLNIE - ale parametry Broha wyszkolonego wcześniej zostały zmienione, chyba ze w garbate bałwanki czy tam aniołki wierzymy i coś co działało przez 3 tygodnie, teraz NIE będzie działać przez kolejne 3, a potem znowu zacznie

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów