Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pamiętnik Dewelopera: Wydarzenie Bożonarodzeniowe 2024 - Dyskusja

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Musze powiedziec ze w koncu jest budynek w evencie ktory sprawia mi wiele radosci i bardzo sie podoba. Mowa tu o zamarznietym jeziorze. Jezeli odpale goraca czekolade, odpale jezioro +sale miodow - to produkcja manuskrypotow tomow czy kodeksow leci az milo.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez krotos666 Zobacz posta
    Czy działa Wam zamarznięte jezioro?
    Mi premiuje 28 budynków, ale premii na introligatornię nie daje.
    Jak miałem produkcję na Toma 12h, dalej mam 12h.
    A jak u Was?
    szkoda ze nie dziala na zwykla introligatornie bo z 'kwiatkiem ' na 300% produkcja takze pedziala by az milo. Dobrze ze chociaz na przygodowa dziala .

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez HeyHoLetsGoo Zobacz posta
    Musze powiedziec ze w koncu jest budynek w evencie ktory sprawia mi wiele radosci i bardzo sie podoba. Mowa tu o zamarznietym jeziorze. Jezeli odpale goraca czekolade, odpale jezioro +sale miodow - to produkcja manuskrypotow tomow czy kodeksow leci az milo.
    tylko że odnowienie to na razie 5 dni, chyba że kupisz również za klejki. Podejrzewam że to samo wychodzi na wiosennym parku + Sala + Tort, i ja np. mogę produkować przez cały czas bez przerwy na odnowienie i bez Jeziora.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tylko jaki sens ma ten budynek ? manu mam ok.1k tomów i kodeksów po ok. 500 - a potrzebuje na event kilka sztuk by kolejnego odkrywce szkolic
    a ta stodoła tylko zajmuje pół wyspy i miejsce którego i tak nie ma, a efekt do ceny mizerny

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Bartexio Zobacz posta
    Tylko jaki sens ma ten budynek ? manu mam ok.1k tomów i kodeksów po ok. 500 - a potrzebuje na event kilka sztuk by kolejnego odkrywce szkolic
    a ta stodoła tylko zajmuje pół wyspy i miejsce którego i tak nie ma, a efekt do ceny mizerny
    No widzisz jestesmy na innym etapie ja pomimo pompowania w budnkach manuskryptow i tomow wciaz mam duzo gienkow/odkrywcow do ulepszenia Mi robi roznice. Gdyby naprawili te introligatornie byloby calkiem OK

Początkujący Osadnik Awatar revsi
    Serwer
    Czarci Gaj
    A może by tak zmniejszyć rozmiar tego całego jeziora. Przecież dla graczy z wyższym lv tego budynku nigdzie nie idzie wcisnąć, a o większej ilości to już nie ma mowa. Taki mam ciekawy pomysł: mogliby zrobić, że ten sam rodzaj budynku można stawiać jeden na drugim oszczędzając miejsce na wyspie, a nad budynkiem mogłaby być cyfra z ilością posiadanych budynków danego rodzaju. Ten pomysł świetnie nadałby się dla czarnodrzewa, labolatorium, świątecznej piekarni czy stoisk z przekąskami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak dla mnie budynki na tyle nieciekawe, że odpuściłem sobie udział w tym wydażeniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy ktoś z was może mi podpowiedzieć co jest z nawodnym magazynem i pałacem lodowym? W opisie jest napisane, że pałac lodowy jest w Torbie weołej zimy 4x (nie ma w ogóle), nawodnego magazynu, ulepszonego pływającego domu, zamrożonego ulepszonego pływającego domu też nie zauważyłem.
    Ostatnio edytowane przez Pabll0 ; 12.01.2025 o 15:58

Osadnik Awatar M0rdechaj
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Pabll0 Zobacz posta
    Czy ktoś z was może mi podpowiedzieć co jest z nawodnym magazynem i pałacem lodowym? W opisie jest napisane, że pałac lodowy jest w Torbie weołej zimy 4x (nie ma w ogóle), nawodnego magazynu, ulepszonego pływającego domu, zamrożonego ulepszonego pływającego domu też nie zauważyłem.
    Jak zwykle pamiętnik ma pełno błędów, w opisie skrzyń na samym dole pamiętnika jest wszystko dobrze napisane i nie ma tam żadnego pałacu ani magazynu, to co wyżej to jest źle.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów