witam chciałbym się zapytać czy ktoś ma kłódkę na Pokornym odkrywcy mam w gwieździe 14 szt i dostałem kłódkę czyżby był na nie go limit jeżeli tak to jaki jest sens wykupywania za kleiki
Przeciez w tym sklepie eventowym to oferta tak ubogo - mizerna ze szkoda słów. A jeszcze ograniczenia i serio bryndza by cos kupic co ma wartosc i jest potrzebne
Fajnie, że poinformowaliście, że ten gienek zżera rekrutów najemnych. Niestety użyłem go przed tą informacją i zeżarł mi 70k najemników. Nawet generała nie umiecie przygotować, żeby coś się nie wysypało? Nie będę sobie już strzępił języka, ale porażka goni porażkę. A event standardowo jak ostatnimi czasy. Emocje jak na grzybach...
Czy działa Wam zamarznięte jezioro?
Mi premiuje 28 budynków, ale premii na introligatornię nie daje.
Jak miałem produkcję na Toma 12h, dalej mam 12h.
A jak u Was?
Czy działa Wam zamarznięte jezioro?
Mi premiuje 28 budynków, ale premii na introligatornię nie daje.
Jak miałem produkcję na Toma 12h, dalej mam 12h.
A jak u Was?
W opisie jeziora sa bledy, chodzilo im o introligatora z przygody, a nie tego zwyklego. Ono premiuje wszystkie budynki ktore maja interfejs jak magazyn prowiantu, czyli wlasnie intro z przygody, czarnodrzewia, wedzarnie i wiele wiecej budynkow.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.