Dzień Dobry Pani BB_Penelopa, z Wami to jak walka z wiatrakami.
W pierwszej kolejności proszę Panią Magdalenę z supportu zrestartować bo na wszystkie zgłoszenia odpisuje ".....Opisany przez Ciebie problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki......". Natomiast jeśli się nie da to proszę o informację w jaki sposób można taką posadę zdobyć? Przynajmniej może zwróci mi się kasa za wtopione klejnoty. Ustawie sobie autorespondera z jedna wiadomością i będzie on odpisywał po 3 dniach w kółko jedna i tą sama wiadomość. Bo tyle czekałem na odpowiedz odnoście zgłoszonych swoich spraw. Nie ważne czy to weekend czy zwykły dzień.
Zgłoszenie I => Każdy to zna, ok, wyczyściłem pamięć podręczną i pliki cookie => BRAK EFEKTU
Zgłoszenie II => Wow, udało się się zalogować i nawet mogłem sobie poklikać, wyczyściłem pamięć podręczną i pliki cookie => BRAK EFEKTU
Zgłoszenie III => Założę się, ze takiego błędu nikt nie miał, czasami też wyświetla mi się komunikat "Przerwa techniczna", wyczyściłem pamięć podręczną i pliki cookie => BRAK EFEKTU
====================
Najzabawniejsze w tych wszystkich zgłoszeniach jest to, ze winny jest użytkownik!!!
Moje konto:
=> Było logowane na 5 przegladarkach => BRAK EFEKTU, wina pamięci podręcznej i plików cookie
=> Było logowane na nowo zainstalowanym systemie => BRAK EFEKTU, wina pamięci podręcznej i plików cookie
=> Było logowane u 3 użytkownikach gry, którzy bez problemu się logują na swoje konta => BRAK EFEKTU, wina pamięci podręcznej i plików cookie
=> Otrzymałem od kogoś konto na próbę testową => SUKCES, czyszczenie pamięci podręcznej i plików cookie pomogło
=> Założyłem nowe konto i przetestowałem na 5 przeglądarkach => SUKCES, czyszczenie pamięci podręcznej i plików cookie pomogło
To jak to jest z tymi MOIM KONTEM, bo czuje się jakbym się do Was modlił "Moja wina, Moja wina ......"
====================
Wysłałem teraz IV zgłoszenie i robię zakłady, ze po 3 dniach dostane info o wyczyszczeniu ciasteczek![]()