Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: gra na przeglądarce

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

gra na przeglądarce

Gra jest niegrywalna. Są problemy z logowaniem.
    Jak już wejdziesz na wyspę to przechodzenie do znajomego lub na przygodę to jedno wielkie nieporozumienie.
    Co chwilę pokazują się jakies znikające kwadraty . Poza tym jak coś się wrzuca do gwiazdy to elementy się blokują i przysłaniają .
    Zastanawiam się jak można graczom oddać do gry taką niedopracowaną grę.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dodam wiecej, gra na przegladarce to SF i nic wiecej. Dzis straciłem 2h na to by się zalogować do gry, nic wszystko wyświetlało tylko nie gre
    I wez tu przyjmij zapke do przygody - gracze ch u jami strzelaja bo zablokowana gra ale co zrobic jak nie da się wejsc. Nawet na kliencie nie dało rady
    No ale jest promo na klejki to moze jakies stadko jeleni znow sie skusi

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    zróbcie coś z tym logowaniem, bo to niemożliwe jest, logowanie w godzinach wieczornych jest jakimś obłędem.wywaliło mnie z przygody i co znajomi mają godzinę czekac aż się zaloguje, przecież to chora gra.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od rana "Obszar serwera uszkodzony"

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez P_Kowalska Zobacz posta
    Od rana "Obszar serwera uszkodzony"
    Jeśli dalej masz taki komunikat to ja to u siebie załatwiałem przez support.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jesli masz komunikat "Obszar serwera uszkodzony", trzeba poczekac jeden dzien, w nocy uruchamiane sa skrypty ktore takie bledy naprawiaja. Jesli na drugi dzien blad sie powtarza, trzeba zglosic to do suportu.
    Pozdrawiam,
    SS

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów