Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zmiany w grze - 27.11.2024

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zmiany w grze - 27.11.2024

Witam!

Zapraszam do podzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    ja tam nei widze zandych zmian... logowanie dalej nie dziala non stop problemy , targ gildii statndardowo od miesiaca wisi 0 sek i tyle ..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    A co to w ogóle jest Bookbinder?

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

Bardzo dziękuję za Wasze opinię. Przekażę ją zespołowi.
    Jeśli jednak chodzi o najnowszą wersję gry, czy mogłabym prosić o informację, czy dostrzegacie doświadczać więcej „problemów w grze”.
    W szczególności „awarie gry” bez kodu błędu lub z kodem błędu lub utknięcie w skrzynce pocztowej po kliknięciu wiadomości (utknięcie klepsydry).

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wczoraj wywalało z gry średnio 2x na godzinę

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Dzień dobry,

Bardzo dziękuję za Wasze opinię. Przekażę ją zespołowi.
    Jeśli jednak chodzi o najnowszą wersję gry, czy mogłabym prosić o informację, czy dostrzegacie doświadczać więcej „problemów w grze”.
    W szczególności „awarie gry” bez kodu błędu lub z kodem błędu lub utknięcie w skrzynce pocztowej po kliknięciu wiadomości (utknięcie klepsydry).

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Dzień Dobry

A kiedy zgłosisz w ogóle mój problem zalogowania się do gry przez przeglądarkę/unity. Od festynu gildii nie jestem wstanie się zalogować.

Prosisz aby sprawdzić czy nie ma błędów w wiadomościach. Najpierw spełnij moją prośbę o naprawienie konta bo inaczej nie odpowiem Tobie czy są jakieś problemy z wyświetlaniem.

Jedyny problem jaki mam to:

Mam prośbę, nie odpisuj głupich odpowiedzi związany z pamięcią podręczą, naczytałem się odpowiedzi @. Co lepsze support wysyła puste odpowiedzi przez co status zgłoszenia na ubisofcie ze stanu "progress" przechodzi w stan "update" i uważacie, że został rozwiązany.
    Jestem wstanie Tobie udowodnić, ze moje konto nawet u Siebie nie uruchomisz a ja Tobie wtedy odpowiem "Normalnie masz problem z pamięcią podręczną i plikami cookies" (konto było sprawdzane u 3 graczy, którzy bez problemu grają na swoich kontach).

Przypomnę Tobie o Waszej pomocnej dłoni w kierunku graczy:
    "...W razie ewentualnych utrudnień w przyszłości proszę o ponowne zawiadomienie. Chętnie pomogę w rozwiązaniu każdego problemu dotyczącego gry The Settlers Online....".

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów