1.Nagrody śmieszne za wysiłek i ilosc wydanych zasobów.
1.Gra zacina sie okrutnie podczas eventu.
3.Potrzebny wewnetrzny ranking wsrod gildii, kto ile dal żetonów do puli.
1.Nagrody śmieszne za wysiłek i ilosc wydanych zasobów.
1.Gra zacina sie okrutnie podczas eventu.
3.Potrzebny wewnetrzny ranking wsrod gildii, kto ile dal żetonów do puli.
pepe67 - może nie dostarczyłeś min. puli żetonów (chyba 1000) ?
No a ta cała wieża mimo że robi jako magazyn, to jest tylko ozdobą bo budynki przy tej wieży nie widzą tego jako magazyn i zasuwaja do dalszego magazynu
Tak że znaczenie hasla dla tego obiektu mój ty najdroższy nabiera nowego znaczenia - patrząc na to ile trzeba było magazynu wyczyścić by to zdobyć.
To już lepiej kupić portową mniejsza pojemność ale chociaż robi za fizyczny magazyn
Dzieki temu że ludziki nie znoszą do tej wieży możesz ją swobodnie przestawiać gdyby znosili byłbyś znów w kropce i narzekał że wieży nie da się przestawić.
Teoretycznie mógłbyś usunąć wieżę do gwiazdy i postawić w innym miejscu, ale z tego co napisało BB w pamiętniku, usunięcie wieży do gwiazdy powoduje utratę ulepszeń. Taka jest mechanika gry wymyślona 15 lat temu i pewnie tego nie przeskoczą.
Wiec nie wiem co lepsze, zamurowana wieża po pierwszym postawieniu czy żeby ludziki znosili do niej fanty
Pozdrawiam,
SS
Zapewne ludzie wczytali dropy w ostatnim dniu i dlatego macie srebro a nie złoto, ale to pretensje można mieć tylko do siebie.
Ja ogólnie oceniam festyn pozytywnie, bo sporo graczy się zaktywizowało, jako gildia się zintegrowaliśmy tłukąc te kooperacyjne, ale jeśli to nadal ma być fajną atrakcją, to wymaga pewnych modyfikacji o których wcześniej pisałam.
Bez sensu jest twoja teoria, piszesz ''zapewne'' a skąd masz te wiadomości, a po drugie co z tego kiedy wczytali swoje dropy? Myślisz że suwak się rozpędzał przez 24 godziny zanim ustawił się na wyniku jak trzeba? I to jeszcze graczy wina i mają mieć do siebie pretensje a to wymyśliłaś, śmieszne![]()
![]()
![]()
Witam,czy po deaktywacji tego gildijnego eventu,zakladka w sklepie eventowym bedzie nadal dostepna??
Gdzie jest jakiś opis tego świątecznego eventu co go teraz wgrywają?