A może zacznie się 29 grudnia 2024 r. i skończy 11 grudnia 2025 r. żebyśmy za szybko na laurach nie spoczęli i przez cały rok rywalizowali między gildiami
Jak rozumiem Wyróżnienie festynu gildii dostaniemy na koniec, bez możliwości ewentualnego dokupienia czy sprzedaży zbędnych a na koniec niewykorzystane znikną?
Wgrali event ale logowanie to dalej jak 6 w totka, od ponad 30 minut próbuje sie ponownie wbic do gry i ...
juz wszystkich komunikatow sie naucze zaraz na pamiec
ale promo na klejki musi byc - bo dziadostwo trzeba jakos utrzymac przy zyciu haha
Jak rozumiem Wyróżnienie festynu gildii dostaniemy na koniec, bez możliwości ewentualnego dokupienia czy sprzedaży zbędnych a na koniec niewykorzystane znikną?
Jakie ilości są poprawne? w osiągnięciach do nowego eventu dla ilości wrzuconych Mocniejszych Wiwatowań opis podaje ilości 25, 75, 150.. a pasek zaliczenia jest odpowiednio 50. 100, 200?
fajne wydarzenie,coś innego bo można zwołać ekipe i trochę pograć-ale osiągniecia to porażka....ja nie jestem w stanie tego zaliczyć bo trzeba nie spać tylko grać -żeby zaliczyć wiwatowanie u siebie i u znajomego-licznik żetonów też do bani-nadmiar żetonów powinien przechodzić dalej-np.mam uzbieranyvh żetonów z produkcji 900 -zrobię przygode wpada 500-to zaliczy 100 które brakuje do końca a te 400 leci w kosmos-powinno zaliczać do kolejnej produkcji
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.