wczoraj rano zakupiłem klejnoty i do tej pory ich nie otrzymałem jest tu ktoś kto może to ogarnąć ??
wczoraj rano zakupiłem klejnoty i do tej pory ich nie otrzymałem jest tu ktoś kto może to ogarnąć ??
mam podobny problem,kupiłam 28-11 2024 i do tej pory nie otrzymałam klejnotów ,nikt nawet nie pofatyguje się odpowiedzieć kiedy dostane,wygląda to na wyłudzenie kasy
non stop sie pisze zeby nei kupowac bo ludzie na tym traca.... czytajcie uwaznie
Mnie okradli już trzykrotnie, za każdym razem przepraszają ale klejnotów nie oddają, pieniędzy również. Dwa razy przesyłałem skan dowodu przelewu, to również pozostało bez echa. Zapewniają że pracują nad tym ale efektu nie widac. To po prostu są złodzieje którzy tulą tylko kasę. Gra się co cheila zawiesza, co chwila bład systemu, z tym nic nie robią. Gdy settlersy były jeszcze na płytach można było w to grać teraz to jest szajs. Za chwilę nie będzie chętnych do gry i dobrze może ktoś się obudzi
nie no desperacja na maxa by 3 razy dac sie zrobic bez mydla, ale spoko jest znow promo na klejki to mozna probowac dalej haha
I ciągle czekam na zakupione klejki,jak myslicie czy zgłoszenie sprawy na policje o wyłudzenie kasy pomoze odzyskac kase?
Nie ma nawet informacji o dzisiejszej konserwie, a Ty łudzisz się że Twoja sprawa zostanie szybko rozwiązana? Zdaje się że Ubisoft, potrzebuje kogoś na zamianę z Penelopą, która chyba nie ma czasu na zajęcie się swoimi obowiązkami w grze.
Klejnoty to jedno. Zebrałem 13500 oleju żeby rozbudować Bajkowy Zamek do 7 poziomu i po kliknięciu strzałki w górę "wcięło" 13500 oleju a zamek jak stał na 6 poziomie tak stoi. Pomoc techniczna - ubolewa nad sprawą i pracuje nad rozwiązaniem problemu. Padaka. Trzeba konczyć przygode z osadnikami... potrzydziestu latach przykro
Po raz kolejny ukradzinono mi klejnoty. To są po prostu ZŁODZIEJE