Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zjednocz się, handluj, triumfuj: Turniej Gildii czeka! - Dyskusja

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zjednocz się, handluj, triumfuj: Turniej Gildii czeka! - Dyskusja

Zjednocz się, handluj, triumfuj: Turniej Gildii czeka!

Zachęcamy do dyskusji na temat Turnieju Gildii

Miłego testowania!
    Wasz Zespół"The Settlers Online"

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No i fajnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ktos podpowie na jakich zasadach bedzie ten turniej?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    wieża portowa jako nagroda to bardzo słaby pomysł
    możliwość kupienia wieży portowej za nowe surowce/zasoby jest słaba dlatego że umożliwienie takiego kupna spowoduje że budynek straci swoją unikalność i stanie się powszechny

Osadnik Awatar M0rdechaj
    Serwer
    Kolonia
    W skrócie to wygląda jak event urodzinowy, każdy gracz, który jest w gildii produkuje sobie żetony gildii, które są automatycznie dodawane do rankingu danej gildii, event trwa 10 dni (na testowym przynajmniej) i 5 gildii z najwyższymi wynikami dostanie nagrody, w tym nową walutę, za którą będzie można sobie kupić różne rzeczy u kupca. Do tego z przygód kooperacyjnych również będą leciały żetony. Dla nowych graczy nagrody spoko, generałowie, budynki, ale dla starych, strata czasu bo wszytko już mają.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na podstawie wstępnych informacji podoba mi się. Oferta u kupca za walutę turniejową bardzo ciekawa, również dla starych, bo prestiż, wieża magazynowa, olejarnia, odpalacz czy ekipa wyburzeniowa to ciekawe pozycje.
    W zasadzie mam jedynie jedna sugestię, żeby nie było, że od 5 miejsca w dół wszyscy dostają to samo, gdyby miejsca 1-4 zostały tak samo, ale potem podzielić to powiedzmy na trzy progi od 5 do 20 miejsca nagroda 3000 waluty, od 21 do 50 miejsca 2000 waluty i 51+ 1000 waluty, to by zachęcało mniejsze gildie do rozwoju, a tak to będzie zabawa dla 10 największych gildii, bo te pewnie będą w stanie powalczyć o pierwsze 4 miejsca, a reszta zdobędzie jeden żeton byle podstawową nagrodę zdobyć.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam wieżę portowa, mam wyburzone wszytko co było do wyburzenia... W tym turnieju nie ma nic co mogło by mnie zainteresować... I podejrzewam jak większość graczy na 80 lvlu. Dodatkowo jest pewna trudność- zwykle obecnych jest okolo 20-30 graczy (na 1000 znajomych).
    I ostatni aspekt: W ciągu ostatnich 5 lat firma straciła ponad 80% swojej wartości rynkowej. Artykułów w stylu "Ubisoft w gigantycznych opałach. Drastyczny spadek cen akcji na giełdzie" jest od groma. I byc moze z koncem roku (TEGO roku) bankructwo chyba ze ich tencent wykupi.
    Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
    A SERWERY i tak powinny być połączone..

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez aromat87 Zobacz posta
    ktos podpowie na jakich zasadach bedzie ten turniej?
    Dzień dobry,

więcej informacji znajdziesz > tutaj <.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Event znakomity, zalogowalem sie na testowym, spelniam wymogi zakonczenia pierwszego questa ale nie moge go zakonczyc bo brak stosownego przycisku.

Sam nie wiem po co w ogole trace czas na cokolwiek co ci ludzie wyplują.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Na podstawie wstępnych informacji podoba mi się. Oferta u kupca za walutę turniejową bardzo ciekawa, również dla starych, bo prestiż, wieża magazynowa, olejarnia, odpalacz czy ekipa wyburzeniowa to ciekawe pozycje.
    W zasadzie mam jedynie jedna sugestię, żeby nie było, że od 5 miejsca w dół wszyscy dostają to samo, gdyby miejsca 1-4 zostały tak samo, ale potem podzielić to powiedzmy na trzy progi od 5 do 20 miejsca nagroda 3000 waluty, od 21 do 50 miejsca 2000 waluty i 51+ 1000 waluty, to by zachęcało mniejsze gildie do rozwoju, a tak to będzie zabawa dla 10 największych gildii, bo te pewnie będą w stanie powalczyć o pierwsze 4 miejsca, a reszta zdobędzie jeden żeton byle podstawową nagrodę zdobyć.
    Pojawiły się informacje:
    Dobra próba: Twoja gildia wzięła udział, ale nie zebrała wystarczającej ilości żetonów Festynu gildii, aby osiągnąć wyższy poziom.
    Brąz: Najlepsze 80% - 31%
    Srebro: Najlepsze 30% - 11%
    Złoto: Najlepsze 10%
    Zwycięzca nie jest reprezentowany na pasku rankingowym, ponieważ jest tylko jeden i jedyny zwycięzca na świat gry!
    To już nie mam uwag, taki podział nagród bardzo mi się podoba.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów