wieża portowa jako nagroda to bardzo słaby pomysł
możliwość kupienia wieży portowej za nowe surowce/zasoby jest słaba dlatego że umożliwienie takiego kupna spowoduje że budynek straci swoją unikalność i stanie się powszechny
W skrócie to wygląda jak event urodzinowy, każdy gracz, który jest w gildii produkuje sobie żetony gildii, które są automatycznie dodawane do rankingu danej gildii, event trwa 10 dni (na testowym przynajmniej) i 5 gildii z najwyższymi wynikami dostanie nagrody, w tym nową walutę, za którą będzie można sobie kupić różne rzeczy u kupca. Do tego z przygód kooperacyjnych również będą leciały żetony. Dla nowych graczy nagrody spoko, generałowie, budynki, ale dla starych, strata czasu bo wszytko już mają.
Na podstawie wstępnych informacji podoba mi się. Oferta u kupca za walutę turniejową bardzo ciekawa, również dla starych, bo prestiż, wieża magazynowa, olejarnia, odpalacz czy ekipa wyburzeniowa to ciekawe pozycje.
W zasadzie mam jedynie jedna sugestię, żeby nie było, że od 5 miejsca w dół wszyscy dostają to samo, gdyby miejsca 1-4 zostały tak samo, ale potem podzielić to powiedzmy na trzy progi od 5 do 20 miejsca nagroda 3000 waluty, od 21 do 50 miejsca 2000 waluty i 51+ 1000 waluty, to by zachęcało mniejsze gildie do rozwoju, a tak to będzie zabawa dla 10 największych gildii, bo te pewnie będą w stanie powalczyć o pierwsze 4 miejsca, a reszta zdobędzie jeden żeton byle podstawową nagrodę zdobyć.
Mam wieżę portowa, mam wyburzone wszytko co było do wyburzenia... W tym turnieju nie ma nic co mogło by mnie zainteresować... I podejrzewam jak większość graczy na 80 lvlu. Dodatkowo jest pewna trudność- zwykle obecnych jest okolo 20-30 graczy (na 1000 znajomych).
I ostatni aspekt: W ciągu ostatnich 5 lat firma straciła ponad 80% swojej wartości rynkowej. Artykułów w stylu "Ubisoft w gigantycznych opałach. Drastyczny spadek cen akcji na giełdzie" jest od groma. I byc moze z koncem roku (TEGO roku) bankructwo chyba ze ich tencent wykupi.
Milczenie Jaghutów przesycała ironia... A SERWERY i tak powinny być połączone..
Na podstawie wstępnych informacji podoba mi się. Oferta u kupca za walutę turniejową bardzo ciekawa, również dla starych, bo prestiż, wieża magazynowa, olejarnia, odpalacz czy ekipa wyburzeniowa to ciekawe pozycje.
W zasadzie mam jedynie jedna sugestię, żeby nie było, że od 5 miejsca w dół wszyscy dostają to samo, gdyby miejsca 1-4 zostały tak samo, ale potem podzielić to powiedzmy na trzy progi od 5 do 20 miejsca nagroda 3000 waluty, od 21 do 50 miejsca 2000 waluty i 51+ 1000 waluty, to by zachęcało mniejsze gildie do rozwoju, a tak to będzie zabawa dla 10 największych gildii, bo te pewnie będą w stanie powalczyć o pierwsze 4 miejsca, a reszta zdobędzie jeden żeton byle podstawową nagrodę zdobyć.
Pojawiły się informacje:
Dobra próba: Twoja gildia wzięła udział, ale nie zebrała wystarczającej ilości żetonów Festynu gildii, aby osiągnąć wyższy poziom.
Brąz: Najlepsze 80% - 31%
Srebro: Najlepsze 30% - 11%
Złoto: Najlepsze 10%
Zwycięzca nie jest reprezentowany na pasku rankingowym, ponieważ jest tylko jeden i jedyny zwycięzca na świat gry!
To już nie mam uwag, taki podział nagród bardzo mi się podoba.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.