Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 73

Wątek: problemy z logowaniem i grywalnością

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dzisiaj to chyba siadły serwery , coś kombinują

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    dzisiejsza akcja to juz wogole jedna wielka porazka ,ruszyla strona glowna i nic pozatym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie bój nic, jutro dostaniesz w ramach przeprosin jakieś niewiele znaczące premie i będziesz zadowolony ;P

Początkujący Osadnik Awatar corsare
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez MamaNasia Zobacz posta
    Nie bój nic, jutro dostaniesz w ramach przeprosin jakieś niewiele znaczące premie i będziesz zadowolony ;P
    jak gra się odpali )))

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Kto zwroci stracone klejnoty za logowanie.i nerwy jakie byly z logowaniem Tylko nabija sie nas w butelke

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Wolny-gaj Zobacz posta
    Kto zwroci stracone klejnoty za logowanie.i nerwy jakie byly z logowaniem Tylko nabija sie nas w butelke
    dostaniesz w ramach remkompensaty 100 klejek i jakies badziewie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    W duszy te ich bonusy, i tak cienkie, osobiście wolałabym słowa "Panie, Panowie mamy poważną awarię, staramy się jak najszybciej ją usunąć i rozwiązać problem, za utrudnienia przepraszamy" a tu ani be ani me ani kukuryku i jeszcze jakby było tego mało to kłamstwo na 102 z datą konserwacji, info umieszczone około godz.10 z datą wcześniejszą, to już kpina po prostu. Nie myli się ten co nic nie robi, nikt nie jest idealny, ale czy chowanie głowy w piasek albo bezczelnie kłamstwa prosto w oczy to jest zachęcanie do dalszej zabawy? Nie wiem jak innym ale mnie to się troszkę gryzie samo w sobie

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    takiej nieudolnosci dawno nie bylo ... poziom bb jest naprawde niesamowity , niczego nie potrafia kompletnie niczego, mam nadzieje ze po takich akcjach nikt normlny nie zainwestuje ani grosza w te ich klejki....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie działa prawidłowo nowa ziemia
    nie da się grać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mi też kompletni nie działa, wejście na stronę 15min, zalogowanie 30min i tak cały dzień , na forum żeby sie dostać musiałem czekać 10min aż strona przemili, ja się pytam co jest??? po ostatniej awarii kolejna?? czyli jednak miałem rację i był atak na serwery?? dlatego taki bajzel jest???

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów