ale kogo to dziwi? 5 lat a unity dalej nie dziala , kazda aktualizacja cyz kazdy event to jest wgrywanie masy bledow i problemow.... pokazcie mi druga taka gre ktora by byla na tak niskim poziomie jak to
ale kogo to dziwi? 5 lat a unity dalej nie dziala , kazda aktualizacja cyz kazdy event to jest wgrywanie masy bledow i problemow.... pokazcie mi druga taka gre ktora by byla na tak niskim poziomie jak to
Niestety ale wszystkie gry oparte na flaszu mają ten problem (wiem bo gram czasem w inne i dzieje się podobnie, wiecznie problem z logowaniem albo lagi), powinni zrobić nowy projekt na html 5 a nie trzymać się przestarzałej technologii i guwnity.
PENELOPA - Słońce Narodu czy tak jakoś...
odpowiedz co bb (u)sp...ło podczas wczorajszej konserwacji, że na UNITY nie można wejść do gry - pasek postępu stoi w miejscu jak młodemu ułanowi... szabla
i tylko proszę nie pisz ze wyczyść ciasteczka i inne pierdoły - ale szczera odpowiedź - kiedy gra będzie dostępna.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.