Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 131

Wątek: Brak możliwości zalogowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Miejmy nadzieję że to tylko ktoś się potknął o kabel w serwerowni i nikomu nie powiedział...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Dzień dobry,

dziękuję za wszystkie zgłoszenia.

Sprawa została skierowana do działu technicznego.

Dziękuję za cierpliwość.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Dziękuję Penelopo za szybką reakcję i pozdrawiam. Mam nadzieję, że coś się teraz ruszy. Proszę dopilnuj tego dalej i dopytuj w naszym imieniu, bo my tu bez winy siedzimy za karę zamiast na naszych wyspach.
    Prosiłabym jeszcze o jakąś informację na oficjalnych stronach, że jest problem.
    Ostatnio edytowane przez ja_beta ; 30.01.2024 o 15:22

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cierpliwości.
    Specjalista od baz danych pracuje na 1/8 etatu i przychodzi co drugi piątek.

A już zupełnie poważnie:
    Od wczoraj rana doskonale wiecie co się stało więc dajcie rzetelne info, bo jeśli ma być cofka do ostatniej dobrej kopii,
    to pozostali gracze niepotrzebnie się logują i marnują czas.

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez dorisday Zobacz posta
    Brawo My))) Chyba nam uwierzyli, skoro Penelopa odpisała, wiec czekamy..... tylko jak długo????
    Tak dla pewności - logujesz się poprzez Unity?

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 30.01.2024 o 17:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Gra nie działa przez unity ani przez przeglądarkę. Gra ładuje się, ale po zniknięciu okienka z ładowaniem pojawia się niebieska mapa i całe menu (z 0 przy wszystkich surkach, "Nazwa awatara" zamiast nicku, zamiast poziomu "{}". Pokazuje się że jest problem z połączeniem a chwilę po tym pokazuje się dialog "Połączenie z serwerem zostało przerwane, prosimy nacisnąć ok aby odświeżyć przeglądarkę". W konsoli przeglądarki nie widać żadnego błędu. W zapytaniach pokazuje się jedno zapytanie do adresu https://w07g01.thesettlersonline.pl/GameServer01/amf które cały czas się timeoutuje i próbuje w kółko znowu się wykonać. Po pewnym czasie jest to jedyne zapytanie które jest powtarzane wielokrotnie i które ciągle nie wraca.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witaj Penelopo)) tak logowanie przez unity, screeny bb wysłałam, nie ma mojego awatara, zero surowców, poz.80 zniknął, moja gildia w rozsypce, a ja kapitan statku gildyjnego nie mogę ich wesprzeć, ratuj szybciutko moją gildię............))

Osadnik Awatar Kriss80
    Serwer
    Złota Góra
    Tak od wczoraj. Ktos to ogarnie w ogole ? Myslalem ze po resecie dnia cos sie zmieni a tu dalej lipa.

https://ibb.co/Kztzsdv
    Ostatnio edytowane przez Kriss80 ; 30.01.2024 o 17:45 Powód: dodanie screena

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dziwne to, dwa pierwsze zapytania pod ten adres wchodzą a reszta się timeoutuje (20 sekund mija)... Te dwa które wchodzą to POST a reszta jakby nie miała metody ustawionej.... Dziwne to. Jeżeli to występuje tylko u niektórych użytkowników (i na ich wyspach) to może po prostu zapytania wywołują się więcej niż 20 sekund i wszystko pada,. bo klient zakłada że się to wykona w mniej niż 20 ... Nie zazdroszczę osobom które w tym w tej sekundzie siedzą. Dodatkowe info - one wykonują się dwa na raz i jest warning w konsoli "FS.syncfs operations in flight at once, probably just doing extra work".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Po jakimś czasie pokazuje się to w konsoli i w ogóle przestaje już próbować
    f46d1676969f857195e01e62445c0903.js:1

POST https://w07g01.thesettlersonline.pl/GameServer01/amf net::ERR_CONNECTION_RESET

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    weszłam, ale dwa dni bez logowania więc straciłam kryształy , a pewnie nie będzie żadnych prezentów w formie przeprosin

Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 14 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów