Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 131

Wątek: Brak możliwości zalogowania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wygląda, że dzisiaj się nie zalogujemy. Jak zwykle brak jakiejkolwiek informacji, że jest problem, czy chociażby potwierdzenia, że nad tym pracują. Przepadną klejnoty za logowanie i, jeśli w poszukiwaczu wpadnie 7 dni logowania to i kryształki.
    Czy ktokolwiek dostał jakąś odpowiedź od tych łosiów? Oprócz tego, że zgłoszenie wisi, jako w trakcie realizacji to ani słowa.

Osadnik Awatar DukeNukem-PL
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez ja_beta Zobacz posta
    Wygląda, że dzisiaj się nie zalogujemy. Jak zwykle brak jakiejkolwiek informacji, że jest problem, czy chociażby potwierdzenia, że nad tym pracują. Przepadną klejnoty za logowanie i, jeśli w poszukiwaczu wpadnie 7 dni logowania to i kryształki.
    Czy ktokolwiek dostał jakąś odpowiedź od tych łosiów? Oprócz tego, że zgłoszenie wisi, jako w trakcie realizacji to ani słowa.
    Obawiam się, że błądzą myśląc, że ten ostatni efekt blokowania wynika z powodu zablokowania się wyjść złóż odłamków gwiezdnych przez nasze budowle na mapie a ja mam przeczucie że to właśnie ostatnie 5 złoże się wyczerpało i zadziałał kolejny 'bezpiecznik', o którym wspominał ktoś z bb na niemieckim forum, albo wystąpił kolejny nieprzewidziany błąd w ciągu zadania, który całkowicie wiesza klienta. Krótko mówiąc czarno widzę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez DukeNukem-PL Zobacz posta
    Obawiam się, że błądzą myśląc, że ten ostatni efekt blokowania wynika z powodu zablokowania się wyjść złóż odłamków gwiezdnych przez nasze budowle na mapie a ja mam przeczucie że to właśnie ostatnie 5 złoże się wyczerpało i zadziałał kolejny 'bezpiecznik', o którym wspominał ktoś z bb na niemieckim forum, albo wystąpił kolejny nieprzewidziany błąd w ciągu zadania, który całkowicie wiesza klienta. Krótko mówiąc czarno widzę.
    U mnie to na pewno nie było zablokowanie wyjścia złoża ani wyskrobanie złoża, wszystkie będą skrobać do jutra rana. Z zadań gwiezdnych było aktywne tylko to skrobanie jeszcze na jakieś 36h. W momencie wywalenia nic właściwie nie robiłam na wyspie, taki przegląd przed wieczornym zamknięciem. Obstawiam jakąś awarię i wysypanie serwera nie związaną z tą gwiazda.
    Ostatnio edytowane przez ja_beta ; 30.01.2024 o 01:00

Serwer
    Złota Góra
    Zgłoszenie wisi bez odpowiedzi. Odpowiedzi z tzw 'supportu' to ja nie widziałem od co najmniej 2 lat.

Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez ja_beta Zobacz posta
    U mnie to na pewno nie było zablokowanie wyjścia złoża ani wyskrobanie złoża, wszystkie będą skrobać do jutra rana. Z zadań gwiezdnych było aktywne tylko to skrobanie jeszcze na jakieś 36h. W momencie wywalenia nic właściwie nie robiłam na wyspie, taki przegląd przed wieczornym zamknięciem. Obstawiam jakąś awarię i wysypanie serwera nie związaną z tą gwiazda.
    Serwer tak sam z siebie się nie wysypuje, poza tym część ludzi dalej może wejść na wyspę ale nie nie mogą wejść na wyspy tych, którzy sami nie mogą na nią wejść. Ewidentnie przyczyną jest Starfall w trakcie działania. Nie wiem po co oni trzymają testowy serwer? Dla jaj?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja dopiero wczoraj zrobiłem questa z tymi cusiami, dalej się kopią. To raczej nie to, ale pewnie powiązane z nowym updatem w ten czy inny sposób. Może jak się wykopią to będę mógł wejść na wyspę...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja bym obstawiała, że awarię mógł spowodować skrypt, który puszczają w nocy, aby odblokowywać to felerne złoże. Poblokowało nas właśnie w nocy. Choć mogę się mylić.
    cyt. z niem. forum: "Witajcie, osadnicy.
    Zdajemy sobie sprawę z tego problemu. Jak wspomnieliśmy wcześniej, uruchamiamy skrypt, aby zastosować "zablokowaną strefę". Dodatkowe działanie obejmuje inne działanie w celu odblokowania wyjścia przed wystąpieniem."

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Nikon07 Zobacz posta
    Ja dopiero wczoraj zrobiłem questa z tymi cusiami, dalej się kopią. To raczej nie to, ale pewnie powiązane z nowym updatem w ten czy inny sposób. Może jak się wykopią to będę mógł wejść na wyspę...
    Raczej nie wejdziesz,u mnie miały rano się wykopać,i wyspa cały czas do teraz niestety niedostępna.....Już nawet się nie wkurzam....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    DukeNukem-PL a czy złota góra to jedyny serwer gdzie są te gwiazdkowe cuda? chyba na każdym serwerze wgrali to samo, a tylko nasz sie wysypał, wiec jaki związek mają złoża do braku logowania? pozatym 3 graczy z gildii wczoraj wieczorem napisało mi na messenger że logowali sie cały dzień bez problemu, szły im zadania gwiadowe a nagle ich zablokowało
    Ostatnio edytowane przez foczka67 ; 30.01.2024 o 04:11

Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez foczka67 Zobacz posta
    DukeNukem-PL a czy złota góra to jedyny serwer gdzie są te gwiazdkowe cuda? chyba na każdym serwerze wgrali to samo, a tylko nasz sie wysypał, wiec jaki związek mają złoża do braku logowania? pozatym 3 graczy z gildii wczoraj wieczorem napisało mi na messenger że logowali sie cały dzień bez problemu, szły im zadania gwiadowe a nagle ich zablokowało
    Jak pisałem wcześniej, miałem to samo, byłem zalogowany, pisałem z kolegą z gildii i po ok. 0:30 wywaliło błędem o zerwanym połączeniu i tak jest do teraz.
    Na niemieckich i innych narodowych serwerach jest to samo. Gdzieś tam jest link. Ludzie skarżą się na to samo. Hammermann.
    I u mnie nadal nie da się wejść na serwer, nic się nie zmieniło, ciągle jest ten sam komunikat. Nocny skrypt niczego nie naprawił. euGeniusze.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów