czy te zadania i ten stateczek finalnie do czegos proweadza? czy tylko takie klepanie zadan i na tym koniec?
czy te zadania i ten stateczek finalnie do czegos proweadza? czy tylko takie klepanie zadan i na tym koniec?
totalna kupa jesli chodzi o to wydarzenie. Nie chce mi sie bawic w wyszukiwanie tych roznych rzeczy na mapie ktore trzeba odnalezc a sa schowane gdzies za budynkami., Nie wiem mialo byc ciekawie interesujaco a jest nudno i frustrujaco.
Ostatnio edytowane przez HeyHoLetsGoo ; 29.01.2024 o 08:30
Wydałem 850 fragmentów gwiazdy ma podstawowe kompedium, otwarłem i moim oczom ukazały się ekscytujące nagrody... 1 manuskrypt, 2000 kamienia...
lol to jest ZAWSZE w tych samych miejscach! jak zloza do kopalni!
https://settlersonlinewiki.eu/wyzwan...rerunner04.jpg
![]()
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
Nie zaglądałem jakiś czas na forum. Statek znajduje się w 4 strefie naciśnij na numerycznej 4 i z prawej strony on jest oczywiście jak skończysz odpowiednie zadanie po wybudowaniu tego statku gwiezdnego.
tak wiem umiem czytac wiki, ale odpowiem ci jednym z cytatow Penelopy . "Wiki nie jest strona wspierana przez BB "Tak samo jak klient. Zatem oczekiwalbym aby to w omowieniu wydarzenia na stronie BB byla taka mapka i omowione gdzie mam tego szukac, moze wydaje sie to smieszne, ale jesli robi sie event to wypada wyjasnic ludziom co i jak maja robic. Nie zlicze ile widzialem pytan na czacie gdzie jest ten stateczek (sam o to pytalem) , gdzie sa znajdki, dlaczego pylek nie podswietla znajdek