Witam nie mogę wytworzyć zestaw profesjonalnego zbieracza pyłków poziom 1. Zrobiłem sporo zadań i tu dalej lipa nie mogę zbierać kolejnych 8 sztuk pyłków :/ Ok znalazłem statek na mapie ładnie był ukryty
ja stwierdzam że informatykom z pod znaku bb najlepiej wychodzi konserwacja i przerwy w eventach, bo na trwa i trwa(w tym są mistrzami),proponuje uruchomić następny event i ogłosić przerwę 82h, na pewno więcej ludzi wpadnie do gry
Zadania związane ze zbieraniem gwiezdnego pyłu:
W przypadku zadań, w których gracze muszą zebrać określoną liczbę emotek lub wejść w interakcję z określoną liczbą S.C.R.A.P.P.E.R, zdarzają się sytuacje, w których mogą one być ukryte za większymi budynkami i drzewami
Obejście: Przenieś budynek w inne miejsce/Posiadaj wystarczającą ilość drwali, aby ściąć wszystkie drzewa na danym obszarze.
Badamy sposoby na ulepszenie tego w nadchodzącej aktualizacji.
Witam nie mogę wytworzyć zestaw profesjonalnego zbieracza pyłków poziom 1. Zrobiłem sporo zadań i tu dalej lipa nie mogę zbierać kolejnych 8 sztuk pyłków :/ Ok znalazłem statek na mapie ładnie był ukryty
Ten statek to na wodzie,czy na wyspie i czy wyglada jak statek?
Witam
Mam taki problem po jakiś zadaniu wywaliło mnie z gry i jak się loguje to ładuje się pasek tak do 90% i wyskakuje "W tym obszarze wystąpił błąd .prosimy spróbować ponownie ".
Ktoś ma jakiś pomysł ?
Napisałem do suportu ale cisza ....
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.