Mam tak samo wszelkie wyczysczenia pamieci cookie nie pomaga
Mam tak samo wszelkie wyczysczenia pamieci cookie nie pomaga
Witam, udało się coś na to zaradzić?
Dzisiaj też wyskakuje mi ten sam komunikat podczas logowania.![]()
teraz mi to wyskoczyło
Mam to samo od wczoraj od ok. 20:20 - serwer Czarci Gaj.
Chempion Anslem mi zniknął
A używałeś go na przygodzie w chwili wystąpienia problemu z uszkodzonym obszarem serwera ?
Właśnie wyskoczył błąd ,,OBSZAR SERWERA USZKODZONY'' GODZ 21:05 05.05.2025R.
Druga faza eventu ,dużo pisanek do wydania a tu wejść nie można . Pozdrawiam support mam nadzieję że zdążą to naprawić i zdążę wydać pisanki.
W moim przypadku błąd wystąpił dokładnie w chwili, kiedy chciałem anulować premkę "Podwójne espresso" z nowego budynku eventowego "Kawiarnia".
To nie pierwszy raz, kiedy jakieś nowinki eventowe generują poważne błędy w grze - to kolejny przykład niedopracowania ze strony tzw. "Developerów" TSO.
Na szczęście, blokada logowania ustąpiła po niecałej dobie i dziś już mogłem się zalogować do gry. Póki co - kawiarni i wszystkie jej premeki radzę omijać szerokim łukiem.
Pozdrawiam zakleszczonych między obszarami serwera - tak się żyje w wirtualnej czasoprzestrzeni TSO![]()
No nie wiem,podobno nocny skrypt ma to naprawić ,ale niestety noc minęła a na wyspę dalej nie można wejść.Strefa została uszkodzona w momencie kiedy wszedł do mnie znajomy z gildii.
ja mam juz 3 dzien zablokowana , kiedys po nocy puszczalo ale teraz widze, ze tam juz chyba nikt nie siedzi w supporcie![]()