Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Problem z rekrutacją wojska

Borisel8908

Problem z rekrutacją wojska

Wczoraj sobie dla zabawy uruchomiłem skórkę do koszar

W międzyczasie miałem w koszarach rekrutację wojska , która miała się skończyć wczoraj po 21

Jednak dziś o 16 nadal niby się rekrutują albo inaczej - zostały całkowicie zatrzymane . Nic się nie dzieje i są zamrożone .
    Jakieś pomysły co robić ? Jakoś skasować skórkę czy coś - bo nic nie mogę zrobić jeśli chodzi o przygody ...
    Ostatnio edytowane przez Borisel8908 ; 19.08.2023 o 16:32

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Mam to samo, koszary stoją od soboty. Nie ma wojska, nie ma jak robić eventu. Problemy zaczęły się po dodaniu skórki tymczasowej.

Borisel8908
    Rozwiązałem problem - trzeba zakupić w sklepie za 1 rybke "Trzecie oko" w wydarzeniach rocznicowych- zdejmuje tą skórkę i ruszy ponownie .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie wczytuje mi się mapa od wczoraj

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RobixS Zobacz posta
    nie wczytuje mi się mapa od wczoraj
    Dzień dobry,

jeżeli zmiana przeglądarki i wyczyszczenie pamięci podręcznej nie przyniesie rezultatu, proszę o wysłanie zgłoszenia do naszej pomocy technicznej.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Szkoda tylko że trzecie oko nie działa na tymczasowe skórki i niestety nie będę mógł w żaden sposób dokończyć eventu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zgłaszam problem. Koszary się zacięły, nie produkują wojska. Zmieniłem skórkę na rocznicową. O co chodzi ?

GranderTexas
    mam ten sam problem, wrzuciłem skórkę na koszary i produkcja wojska od 4 dni leży i kwiczy, to jest jakiś nieśmieszny żart!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie to samo, ale faktycznie po zaaplikowaniu "Trzeciego oka" zaczęło produkować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a po ...uj wrzucacie jakieś nowe skórki na budynki? a potem płacz i pisanie postów... czy bb w ostatnim czasie zrobiło coś nowego co działa prawidłowo zgodnie z opisem?

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów