Brak grupowego wysyłania odkrywców zabija radość gry. Wchodząc do gry już jestem zmęczona tą niedogodnością. Nie będę grała póki nie zostanie naprawiona ta niedogodność.
Żegnam
Brak grupowego wysyłania odkrywców zabija radość gry. Wchodząc do gry już jestem zmęczona tą niedogodnością. Nie będę grała póki nie zostanie naprawiona ta niedogodność.
Żegnam
To obecnie jedna z najbardziej nudnych powtarzalnych czynności.
Twórcy tu zawalili sprawe jakby. Skoro sprzedali ludziom aż tylu odkrywców to pozwolili na ich zamęczanie graczy przy klikaniu na każdego. Co powoduje znużenie i odplyw graczy. Gra jest tu kiepsko zaprojektowana bo powinno sie ich łaczyc w samej grze w jakies grupy i wysylac jednym klikiem. Mogliby tez dac opcje wymiany kilku słabszych na jednego lepszego co przynosi wielokrotnosc tych slabszych. Sa gracze którzy maja ponad 100 odkrywcow i dla nich jedyne wyjscie to ten zewnetrzny klient ktory ma mechanizmy automatycznego wysylania wszystkich. Spróbuj tego klienta to odczujesz pewnie ulgę.
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
nie zgadzam się że to jedyne wyjście , jeśli ci dobrze Unity dziala to tak jak w moim przypadku wyslanie okolo 150 odkrywców zajmuje raptem kilka minut to juz nie te czasy co Unity krzaczylo sie i trwalo to i godzinę .Da sie to ogarnać bez jakiegoś nerwa ale Fakt faktem widzialbym ta opcję po prostu w PREMIUM wiec byłby zarówno wilk syty i owca całaale nie wprowadzą tego komu przeszkadza Unity i granie poprzez nie jest Klient
furteczka z której skorzystała znaczna ilość graczy TSO
zainstaluj klienta poczujesz ulge.
Rozumiem twoją frustrację z powodu braku grupowego wysyłania odkrywców w grze. Wspólne doświadczenia i przygody mogą dodać głębi i zabawy do rozgrywki. Jeśli jesteś zainteresowany, mogę zasugerować kilka sposobów na rozwiązanie tej sytuacji. Możesz spróbować zebrać własną grupę graczy i odkrywców, z którymi będziesz mógł przeżywać przygody. Komunikacja na forach gier, portalach społecznościowych lub społecznościach może pomóc w znalezieniu podobnie myślących osób. Ja na przykład znalazłem nowych kolegów grając w Tutaj. Niezależnie od sytuacji, ważne jest, aby pamiętać, że granie jest zabawą, a jeśli coś nie jest przyjemne, zawsze można znaleźć sposoby, aby uczynić rozgrywkę bardziej satysfakcjonującą i wciągającą.
Ostatnio edytowane przez samuelxzs7 ; 17.08.2023 o 23:08
Brak możliwości grupowego wysyłania odkrywców naprawdę wpływa na jakość rozgrywki. Wchodząc do gry, jestem już zmęczona tą niedogodnością, która wydaje się być fundamentalnym problemem. To frustrujące, że nie możemy korzystać z tej funkcji. Mam nadzieję, że deweloperzy rozważą szybką naprawę tego problemu, abyśmy mogli cieszyć się pełnią radości z gry. Może warto również spojrzeć na poradnik dostępny pod adresem https://mostbet.edu.pl/ w celu znalezienia rozwiązań tymczasowych lub dodatkowych wskazówek. Nie jestem pewna, czy będę kontynuować grę w obecnej sytuacji, ale mam nadzieję, że deweloperzy podejmą odpowiednie kroki w celu poprawy tej sytuacji, bo chciałabym wrócić do gry w pełni zadowolona.
Ostatnio edytowane przez abrakadabra777 ; 15.09.2023 o 08:02
Witam serdecznie,
niestety na chwilę obecną ta funkcja nie zostanie dodana do gry.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
na unity napewno nie bo itak nie dziala
Penelopa, ja rozumiem że masz mało czasu, BB pewnie nie płaci nic albo niewielea jest ciepło i na forum nuda - ale reklamowanie na forum setów buka (a nie chodzi o bukanierów) i twój brak reakcji to już są jaja i to strusie
czytasz w ogóle co się pisze na forum, czy tak wiele postów smarujemy, że brakuje czasu na lekturę?