Kiedy klient wyrzuca błąd w logowaniu do konta - sprawdź na Unity, czy nie masz włączonego dwustopniowego logowania.
Po wyłączeniu tego, klient powinien grać.
Kiedy klient wyrzuca błąd w logowaniu do konta - sprawdź na Unity, czy nie masz włączonego dwustopniowego logowania.
Po wyłączeniu tego, klient powinien grać.
Witam serdecznie,
przypominam, że Klient nie jest wspierany i korzystanie z Klienta może powodować błędy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam serdecznie,
nie korzystam z klienta i od paru godzin nie mogę wrócić do gry, mam "Obszar serwera uszkodzony".
Jak rozumiem BB wspiera Unity, dlaczego w takim razie wyrzuca grających na Unity?
Tłumaczenie, że BB nie wspiera Klienta jest żałosne, takie same problemy z logowaniem mam i ja który nie korzystam z Klienta.
Pozdrawiam
Edycja ok godz. 22
Takie tam podsumowania dnia bez TSO-online:
1. Wszystkie moje próby wejścia do gry po godz. 10 kończyły się komunikatem: ''Obszar serwera uszkodzony''
2. Nie spędziłem większości dnia przed kompem,
3. Próbowałem wejść do gry na innym komputerze,
4. Korzystałem z innych przeglądarek niż Chrome,
5. Zainstalowałem Klienta TSO, komunikat jw.
Podsumowanie:
Problem leży po stronie BB i wygląda mi to na tymczasową blokadę konta, która zaczęła żyć swoim własnym cyfrowym życiem (TSO od zawsze miała problem z wydajnością).
Pozdrawiam
Edycja
Dzień następny
1. Próba wejścia ok 5:30 Unity i Klient (tylko Chrome) - brak sukcesu
2. Kolejna próba ok 6:45 - SUKCES (Chrome Klient)
Pozdrawiam
Ps. następny wpis jak się pojawi kolejny problem trwający dłużej niż 6 godz.
KONIEC
Ostatnio edytowane przez trezorb ; 16.04.2023 o 08:02
Mi gra w ogóle nie działa.
Ciągły komunikat, problemy z serwerem.
Wczoraj wieczorem były problemy, gra czasem zglaszala problemy i kazla czekac, nie dawalo sie wejsc na przygode, jak sie polaczylo to bez pokazywania czatow i znajomych itp, testowalem 3 przegladarki po godzinie 23:00 calkowicie gra padła.
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.