Obecnie otrzymujemy zgłoszenia na temat problemów z logowaniem. Nasz dział techniczny został o tym poinformowany. Dodam, że dla częci Graczy serwer jest dostępny, dlatego zalecam regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej. Przypominam też, że gra poprzez Klienta może powodować błędy.
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Jakoś słabo Wam to idzie. Od tygodnia nie mogę wejść do gry.
BB_Penelopa, proszę wytłumacz mi jak regularne czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki ma rozwiązać wszystkie problemy skoro moje konto było sprawdzane u 3 innych graczy i też występuje to samo (młotkowy). Co lepsze, te osoby grają na swoich kontach bezproblemowo.
........ Przypominam też, że gra poprzez Klienta może powodować błędy.
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Od kiedy został wprowadzony festyn gildii to od tamtego czasu uniemożliwiliście mi grę po przez przeglądarkę oraz unity. Nawet nie raczycie odpowiedzieć na zgłoszone błędy z zrutami ekranu. To dzięki klientowi mogę wogólę jeszcze grać.
BB_Penelopa, zakładam, że większa część społeczności gry używa klienta więc w pierwszej kolejnośći zwóć uwagę na błędy u siebie!!! Przyznałbym Tobie racje tylko w sytuacji gdyby ubisoft działał bez zarzutu a klient uniemożliwiał mi grę. Dlatego nie doszukuj się błędów poza swoją piaskownicą.
no i bb znowu zrypalo gre jak zawsze ... niby nowa firma nowa jakosc ale bajzel dalej ten samo.... jak tacy ludzie dalej beda zajmowac sie ta gra to calkiem to padnie
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.