Odpowiedz w tym wątku
Strona 7 z 45 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 449

Wątek: Problem z zalogowaniem

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Weles_91 Zobacz posta
    Ja też od wczoraj nie mogę się zalogować... leciałem sobie spokojnie SPJ i nagle mnie wywaliło i za każdą próbą logowania, czy to przez klienta, czy przez przeglądarkę jest jak u Was, ładuje się, ładuje i po chwili wyskakuje młotkowy... A też chciałem uzbierać trochę dosypki na koniec eventu i lipa bo zanim to naprawią to pewnie uprawy popadają...
    Już nic nie dozbierasz 55 min temu zakończyła się ta faza eventu - a skoro padł tylko serwer Doliny nie ma co marzyć o tym, że przedłużą event. Także jak już ogarną temat pozostanie Ci zakup na wadze

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mi też brakowało dosłownei po 10 dyspek na wszystkich uprawach aby do końca eventu jeszcze zbierać, a tak przygody przerwane, uprawy pewnie zdechłe, faza zbiorów zakończona.
    Jak pisałęś @arczipila zostaje waga.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie ma co się martwić na zaś, BB pewnie się zgodzi ze mną. Już za niecały rok, znów będzie event walentynkowy i znów będzie można się obłowić ciekawymi fantami

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    taa ja mam 2 tygodnie do logowania sie caly rok i co pojdzie sie rąbać , psia krew nigdy sie tego nie da skonczyc przy tych naszych specach od tso

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pola bez premki !!!! doładowania szlak trafił .... Dolina Odkrywców Padła od wczoraj .... :/ . Serwer Padł albo serwery !!! . Szkoda ....

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jak zwykle ze strony BB nie ma żadnej informacji o awarii. A może to tylko część graczy z Doliny nie może się zalogować??
    BB_Penelopa oczekujemy informacji w tej sprawie.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dzień dobry, jak się macie?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

brawo 0mateusz0!!!
    prawie dałem się nabrać, trafiłeś w 10.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    mam kontakt z gildia, nikt z gildii zalogowac nie moze, wiec raczej padl caly serwer

Pene pewnie zaloguje kolo 16, spyta czy na pewno mamy ten problem, potem pojdzie zrobic kawe, zajrzy do toalety, przy okazji wymodeluje fryzure, podpiluje i wymaluje pazokcie, nastepnie odwiedzi szafe i dobierze kolor sukienki do koloru paznokci, aby pozniej dobrac do tego jeszcze buty i torebke.
    Kolo 23:00 napisze w koncu do centrali, no bo jak tak pisac do centrali nie przygotowana.
    Jutro nam odpisze, juz tylko z kubkiem kawy w reku.....
    Pozdrawiam,
    SS

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    przestaje to już być śmieszne i robi się żenujace kilkanascie godz po awarii zero info i zero jakikolwiek króków ze strony dewelopera gry...ech

Odpowiedz w tym wątku
Strona 7 z 45 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów