mi też brakowało dosłownei po 10 dyspek na wszystkich uprawach aby do końca eventu jeszcze zbierać, a tak przygody przerwane, uprawy pewnie zdechłe, faza zbiorów zakończona.
Jak pisałęś @arczipila zostaje waga.
Nie ma co się martwić na zaś, BB pewnie się zgodzi ze mną. Już za niecały rok, znów będzie event walentynkowy i znów będzie można się obłowić ciekawymi fantami![]()
taa ja mam 2 tygodnie do logowania sie caly rok i co pojdzie sie rąbać , psia krew nigdy sie tego nie da skonczyc przy tych naszych specach od tso
Pola bez premki !!!! doładowania szlak trafił .... Dolina Odkrywców Padła od wczoraj .... :/ . Serwer Padł albo serwery !!! . Szkoda ....
Jak zwykle ze strony BB nie ma żadnej informacji o awarii. A może to tylko część graczy z Doliny nie może się zalogować??
BB_Penelopa oczekujemy informacji w tej sprawie.
Dzień dobry, jak się macie?
brawo 0mateusz0!!!
prawie dałem się nabrać, trafiłeś w 10.
mam kontakt z gildia, nikt z gildii zalogowac nie moze, wiec raczej padl caly serwer
Pene pewnie zaloguje kolo 16, spyta czy na pewno mamy ten problem, potem pojdzie zrobic kawe, zajrzy do toalety, przy okazji wymodeluje fryzure, podpiluje i wymaluje pazokcie, nastepnie odwiedzi szafe i dobierze kolor sukienki do koloru paznokci, aby pozniej dobrac do tego jeszcze buty i torebke.
Kolo 23:00 napisze w koncu do centrali, no bo jak tak pisac do centrali nie przygotowana.
Jutro nam odpisze, juz tylko z kubkiem kawy w reku.....
Pozdrawiam,
SS
przestaje to już być śmieszne i robi się żenujace kilkanascie godz po awarii zero info i zero jakikolwiek króków ze strony dewelopera gry...ech