Ile razy można .................................................. .................................................. ............................................ (Ocenzurowano)
Nie działa znów.
A za Event Walentynkowy żądam "Romantyczny Odkrywca" jako zadość uczynienie, bo jego żeście mnie pozbawili.
Hańba to bardzo słabe słowo by opisać wasze działanie. Przysyłacie mi 3k monet z wymiany różyczek, a w okresie jak można byłoby je wymieniać nie było dostępu do sklepu ani do moich wypracowanych różyczek.
Gdyby to jeszcze była jedna usterka na pół roku bym przebolał, ale tak jak jest to nie daruje.
A możemy prosić o informację czemu nasz serwer ma ciągłe problemy z logowaniem i czy jest robione coś w tym kierunku aby te problemy się skończyły?
Zapytała Peneloppa
Ja sie zastanawiam od tych paru lat nad jednym,
Czy to jest skrajna niekompetencja granicząca z impotencja umysłową działu technicznego który nie potrafi utrzymac stabilności gry w którą juz malo kto gra wiec obciążenie powinno byc żadne ,
Czy to poprostu skrajna głupota ?
Druga sprawą jest kwestia komunikacji,
Stało sie cos ?
powiedz o tym , napraw błędu - ludzie to zrozumieja i pewnie nawet sie nie będą rzucać.
No ale nie, przeciez lepiej nie mówic o tym, nie przyznawac sie , nie wspomonac o tym.
Moze gracze nie zauważa tego ze ktos zbieral durne kwiaty przez 3 tygodnie , na koniec eventu nie mógl sie zalogowac i stracil przeszlo 20k
gra taka jak ta ma byc odskocznia, odstresowaniem a nie zródlem kolejnego bólu nizszych partii pleców.
Serwer pada co drugi trzeci dzien.
Nawet kilkulatek by to zauważył, ale nie TSO.
pada jeden serwer ?
to przenieście graczy na inny, który działa.
bedzie przynajmniej z kim grac.
@
PS.
Zamieszczone przez BB_Penelopa
Dzień dobry,
Dział techniczny został poinformowany o problemach z logowaniem.
Dziękuję za cierpliwość,
BB_Penelopa
to dział Techniczny sekunde po tym jak mu wyskoczy czerwona kropa na statusie serwerów powinien umiescic na stronie głownej informacje ze jest problem z logowaniem i informacje ze bardzo przeprasza ale dopiero za 15 minut bedzie mozna sie zalogować.
Ostatnio edytowane przez Vadlez ; 23.03.2023 o 12:52
Wielokrotnie zgłaszając problemy do supportu prosiłem aby każda awaria i jej etapy była przedstawiane na stronie głównej. (Tak jak w każdej innej grze to się odbywa)
Oczywiście temat olewany za każdym razem. Zamiatane pod dywan.
Powinno być jasno to opisane:
co się stało, kiedy naprawią mniej więcej, jak zostanie to zrekompensowane.
Oczywiście jedyna informacja ze strony TSO to wczyczysc ciasteczka i dziekujemy za cieprliwość...
Ostatnio edytowane przez Siulewicz ; 23.03.2023 o 13:07
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.