Witam,
Jestem całkowicie nowy w tej grze, mam pytanie czy jest tu podzielenie na jakiegoś rodzaju serwery itp ?
Bo jak zbudowałem dom handlowy to bardzo mało graczy sprzedaje towary jak i na czacie za duzo osob nie pisze
Dzięki za porady
Witam,
Jestem całkowicie nowy w tej grze, mam pytanie czy jest tu podzielenie na jakiegoś rodzaju serwery itp ?
Bo jak zbudowałem dom handlowy to bardzo mało graczy sprzedaje towary jak i na czacie za duzo osob nie pisze
Dzięki za porady
Nowy graczu... można zmienić serwer, ale w tym celu musisz zlikwidować to konto i założyć nowe na innym serwerze, takie przepisy
i pewnie nikt nie da Ci gwarancji, że na innym serwerze będzie lepiej, gdyż jak się obawiam, na każdym serwerze jest aktualnie bardzo podobnie, takie czasy
![]()
Oki rozumiem, szkoda że nie połączą tych serwerów lub dodadzą jakiś licznik żeby zobaczyć np ile w ciagu 24h było osob onloine na danym serwerze. Bo jako nowy gracz raczej średnio mi sie widzi grać na serwerze na którym gra garstka osob, no chyba ze ogolnie w tej grze już tak zostało :/
Między eventami gra mało ludzi, niedługo zacznie się Wielkanocny, wtedy zobaczysz ile ludzi faktycznie gra.