Nie wiem czy mnie moje stare oczy mylą, ale czy oni wlasnie wymyslili budynek ktory przerabia monety na platyne co 12 godzin, w sytuacji gdy kazdy wyposażony w więcej niz 4 komorki mozgowe moze sobie w 45 min zrobic drwala i tej platyny na premium wylootowac 12 tysiecy ?
Surowiec ktory w calej historii gry jest chyba najszybciej zdobywalny, i zdobywalny w najwiekszych ilosciach (bo nawet bzdur typu drewno tyle z przygod nie lecialo) produkowac budynkiem zajmujacym miejsce na wyspie ?
"A necromancer is just a really, really late healer"
Z tego co zrozumiałam ma produkować platynę, nie rudę platyny.
Nie zmienia to faktu, że za względu na swoje rozmiary, no i czas produkcji, jest to budynek zbędny, przynajmniej na mojej wyspie
Nie wiem czy mnie moje stare oczy mylą, ale czy oni wlasnie wymyslili budynek ktory przerabia monety na platyne co 12 godzin, w sytuacji gdy kazdy wyposażony w więcej niz 4 komorki mozgowe moze sobie w 45 min zrobic drwala i tej platyny na premium wylootowac 12 tysiecy ?
Surowiec ktory w calej historii gry jest chyba najszybciej zdobywalny, i zdobywalny w najwiekszych ilosciach (bo nawet bzdur typu drewno tyle z przygod nie lecialo) produkowac budynkiem zajmujacym miejsce na wyspie ?
to i tak lepiej niż na testowym, gdzie to coś miało robić wędlinę z oleju i monet zdaje się
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.