Niech odpowie czy da się grać skoro na własnej wyspie ukazuje się co 30 sek. komunikat "strona nie odpowiada"
Niech odpowie czy da się grać skoro na własnej wyspie ukazuje się co 30 sek. komunikat "strona nie odpowiada"
Chwila bo ja sie juz kompletnie pogubilem.
Tunel milosci mial produkowac platyne. BB prostuje ze nie platyne a rude platyny. Natomiast w sklepie jest ze produkuje wedline... Do tego koszt produkcji jest kompletnie inny.
Co to za czeski film...???Produkuje 1 Rudę Platyny, koszt to 1x Złota Moneta
C'mon DICE!
![]()
Ostatnio edytowane przez Stary_Niedźwiedź ; 19.02.2022 o 00:29
kupiłem dla kolekcji i mam ;D I wersja działająca na kliencie (moze na unity jest inaczej haha) to 1 moneta = 1 ruda platyny... I byłoby to jakieś rozwiązanie dla tych co nie robią przygód i kupują platynę (a są tacy wbrew bzdurom wypisywanym przez Sparkza na ten temat) to niestety czas produkcji to 12 godzin. 12 godzin 1 ruda. Równie *****ne jak inne rozwiązania dot tego budynku.
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
Bzdury w ktorym miejscu ? rudy platyny nie leci z przygod kilka razy wiecej niz kosztuje Cie wyprodukowanie armii ? czy nie da sie typowej przygody elitarnej zrobic ponizej godziny ?
Poza tym jesli ktos gra w ta gre i nie robi przygod to co robi, biorac pod uwage ze w grze nie ma zadnego innego powtarzalnego contentu ? i czemu potrzebuje nowego budynku skoro moze po prostu zrobic przygode ?
Nie ma znaczenia jaki jest czas produkcji tego budynku, bo nawet jesliby wynosil 1 sek, to i tak taka produkcja bedzie pare razy wolniejszym zrodlem rudy niz po prostu zrobienie jednej przygody.
"A necromancer is just a really, really late healer"
1 rudy platyny na 12h? penelopa czym sie ta twoja ekipa sugerowala robiac taki bzdet?
1h=60min=3600sek. Dasz torbe to masz 3600*3=10800. Jakby taki budynek byl to lekko bym go lyknal i juz nigdy drwala nie robil. Jest jeszcze kwestia monet. Na szczescie jest to tylko dywagacja czysto teoretyczna.
Moje pytanie wciaz pozostaje:
Dlaczego Pamietnik Dewelopera mowi jedno, Penelopa prostuje i podaje jak naprawde dziala budynek, a w opisie w skepie jest kompletnie inaczej. Czy BB zatrudnia bylych pracownikow DICE?
Drogie BB, prosze nie marnujcie swego czasu i energi na takie glupie budynki. Zaprzestancie tworzenia nowych rzeczy i skupicie sie w 100% na naprawie gry od strony technicznej. My poczekamy. Przepiszcie gre na HTML5, niech wam to nawet i rok czy poltora zajmie. Wprowadzcie gre w zycie jak juz bedzie dziala. Proste.
Ostatnio edytowane przez Stary_Niedźwiedź ; 19.02.2022 o 18:36
Uwzglednij czas transportu do magazynui realna produkcja bedzie przynajmniej 8-10x mniejsza. To bylo calym celem tego zartu.
Z tym jest taki problem, ze te 'nowe' rzeczy ktore tworza z punktu widzenia samego kodowania daloby sie pewnie zrobic nakladem pracy rzędu godzina/ event, wiec zaprzestajac robienia tego nie osiagna nic co by sie przelozylo na szybsze naprawianie realnych bledow.Zaprzestancie tworzenia nowych rzeczy i skupicie sie w 100% na naprawie gry od strony technicznej.
A samych bledow i tak nie naprawia, bo jakby ktokolwiek z managementu chcial miec produkt sensownej jakosci, to by nie dopuscil do sytuacji jaka jest obecnie. Stad to co macie teraz dosc wyraznie pokazuje, ze nikt nie zamierza inwestowac w naprawianie tej gry jakichkolwiek realnych srodkow, tylko wykonuje ruchy pozorowane, zeby paru naiwnych ktorych sie jeszcze uda skusic na kupienie klejnotow skroić z kilkudziesieciu €.
Myslisz ze firma powaznie przepisze cala gre na nowa technologie, jak brakuje im nawet tyle rzetelnosci zeby zmieniajac dzialanie budynku pamietac o zmianie jego opisu ?
Stad ze dużo osób po prostu nie robi przygód - ja mam 73 lvl od 2 lat i nie wydaje mi sie by sie miało zmienić. Nie poświęcam na te grę nawet godzinne dziennie by zrobić "typowa elitarna" do zarzygania tą samą "przygodę". Ile jest takich osób wystarczy wejść na wagę i zobaczyć ile jest ofert KUPNA rudy platyny i po jakim kursie- czegoś co Pan SParkz ma w milionach i rozdaje darmo pewnie. Gram tylko w eventy ale jakoś z ŁG czy Anł nie zauważyłem rudy platyny.
A nowe budynki zawsze przyjmę bo lubię ustawiać nowe budynki na wyspie. A przygody po prostu NIE robię .
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
No popatrz, ja mam 72 od konca 2017 i tez nie wyglada zeby sie to mialo zmienic, ale na czyms ten 72 wbilem i zalega mi jak mnie pamiec nie myli jakies 14 mln platyny w gwiezdzie.
Zabawne, bo jeszcze jak korzystalem z handlu ofert kupna platyny nie widzialem, a sprzedazy srednio 20 dziennie. Nie wiem z czym probujesz dyskutowac bo pewnie nie z elementarna matematyka ktora powoduje, ze kazdy kto w jakikolwiek powazny sposob platyne zuzywa robi to na produkcje wojska ktore mu sie parokrotnie zwracaIle jest takich osób wystarczy wejść na wagę i zobaczyć ile jest ofert KUPNA rudy platyny i po jakim kursie
NO wlasnie nie bo nie ma komu rozdacczegoś co Pan SParkz ma w milionach i rozdaje darmo pewnie
Skoro grasz dla odczuc estetycznych to po co Ci ta platyna ? Budynek mozesz tak samo postawic jesli bedzie produkowal kamienie.Gram tylko w eventy ale jakoś z ŁG czy Anł nie zauważyłem rudy platyny.
A nowe budynki zawsze przyjmę bo lubię ustawiać nowe budynki na wyspie. A przygody po prostu NIE robię .