No to dzisiaj dostaliśmy wspaniały prezent - uniwersytet.
Pytanie jak mam podnieść w nim poziom, skoro wymaga osiągnięć z wielkanocy 2017?
Gram lekko ponad rok...
ehh...
No to dzisiaj dostaliśmy wspaniały prezent - uniwersytet.
Pytanie jak mam podnieść w nim poziom, skoro wymaga osiągnięć z wielkanocy 2017?
Gram lekko ponad rok...
ehh...
to sa wlasnie przemyslanie akcje bb
Ja nawet z kalendarza wczoraj (01.01.2022) nie dostałem uniwersytetu, a ulepszoną chatę łowcy jeleni. Nagrody nie są takie same dla wszystkich?
a ja dostałem uniwersytet i mogę ulepszyć go za jaja wielkanocne
// ale jaja )
Ciekawe, ja nie mogę wcale ulepszyć bo mam wyszarzony (nieaktywny) przycisk do podniesienia lvl. I do tego nie mam żadnych informacji o jajkach...
https://prnt.sc/25paxsc
Ostatnio edytowane przez Alekin ; 02.01.2022 o 16:10
Z tego co wiem za dzisiejsze okno z kalendarza (3.1.2021) leca 3 premki:Ciesze sie ze nie dostalem tej marnej Prestizowej tylko Kocia Przynete...
- Kocia Przyneta x3
- Prestizowa Premia Dla Znajomego x3/x1
- Krampus x3
Ostatnio edytowane przez Stary_Niedźwiedź ; 03.01.2022 o 13:57
widac ze nikt z bb nawet w ta gre nie i p[ojaecia nie ma o niej
Ja akurat dostałam 3 prestiżowe. I jestem wściekła, i nie potrafię zrozumieć dlaczego wszyscy ich nie dostali.
Niestety jest to mocno niesprawiedliwe. Nawet skala wartości tych premek jest nieporównywalna. Zawsze w kalendarzu wszyscy dostawali to samo albo mieli wybór, co się teraz podziało?
Jesli juz nagrody z kalendarza maja byc z jakiejs losowej puli niech to beda porownywalne nagrody.Jak sie ma jakosc nagrody Kocia Przyneta do Prestizowej Premii...? - to pytanie do Penelopy
- Za 1.1.2021 - Ulepszna Chatka Lowcy, Ulepszony Mlyn Wodny, Ulepszony Silos itp itd
- Za 3.1.2021 - Kocia Przyneta x3, Inspirujaca Przemowa x3, Toczenie Pisanek x3 itd itp