Zaplanowano na dziś awaryjną konserwację gry. Podczas konserwacji gra będzie niedostępna.Konserwacja
Dzień: Czwartek, 30 grudnia.
Serwery: (1 - 7) będą niedostępne
Start: Około 16:00, czasu polskiego
Koniec: Około 18:00, czasu polskiego
Czas Przygód & Premium: Zostanie przedłużony
Ta konserwacja ma na celu rozwiązanie ostatnich problemów z logowaniem do gry.
Zaplanowano na dziś awaryjną konserwację gry. Podczas konserwacji gra będzie niedostępna.Konserwacja
Dzień: Czwartek, 30 grudnia.
Serwery: (1 - 7) będą niedostępne
Start: Około 16:00, czasu polskiego
Koniec: Około 18:00, czasu polskiego
Czas Przygód & Premium: Zostanie przedłużony
Ta konserwacja ma na celu rozwiązanie ostatnich problemów z logowaniem do gry.
Fabryka Zabawek ---- kupiłam ja dla premki Ołowiane Żołnierzyki - i tu co mamy zamiast 24h jak w opisie na premi jest tylko 6h czasu działania......... jeżeli tak ma być to nie chce tej fabryki oddajcie mi prezenty, a zabierzcie sobie ta całą fabrykę dla siebie.
Ostatnio edytowane przez MODELKASZCZECIN ; 04.01.2022 o 23:04
Fabryka Zabawek ---- kupiłam ja dla premki Ołowiane Żołnierzyki - i tu co mamy zamiast 24h jak w opisie na premi jest tylko 6h czasu działania......... jeżeli tak ma być to nie chce tej fabryki oddajcie mi prezenty, a zabierzcie sobie ta całą fabrykę dla siebie.
Witam!
Opisany problem jest nam znany i pracujemy nad jego poprawieniem. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokonamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Opisany problem jest nam znany i pracujemy nad jego poprawieniem. Przepraszamy za niedogodności z tym związane i prosimy o cierpliwość w czasie, kiedy nasi deweloperzy pracują nad poprawkami. Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy sytuacja wróci do normy, ale dokonamy wszelkich starań, aby skrócić czas oczekiwania dla graczy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Podobnie jak znane Wam są inne problemy dotyczące gry i które w dalszym ciągu istnieją. Zamiast doprowadzić do normalnego funkcjonowania gry na siłę wdrażacie eventy które dokładają problemów. Zastanawiam się czy zdajecie sobie sprawę ile osób opuściło grę odkąd wprowadziliście Unity? Widać nic sobie z tego nie robicie.
Pozdrawiam
A.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.