Będę robił za adwokata diabła
Pretensje do BB za to, że jest event to jak pretensje do służby zdrowia, że lekarze leczą anginę, podczas gdy ludzie umierają na raka - jedna i druga "firma" ma sporo za uszami, ale takie obiekcje to akurat jak kulą w płot.
Ja widzę, że gra idzie ku lepszemu - czy ku dobremu, to się jeszcze okaże, ale po przejściu na unity była dla mnie całkowicie niegrywalna, a teraz jednak coś da się zrobić.
Każdemu kto ma taką możliwość, polecam po jutrzejszej konserwie przejście na clienta - to naprawdę nie jest takie straszne.
Jeśli ktoś nie ma takiej możliwości to garść porad: w ustawieniach pod zębatką wyłącz wszystko co w nawiasie ma (wpływa na wydajność), przy okazji również automatyczne skalowanie i dostosuj skalę do swoich preferencji.
Spróbuj innej przeglądarki - u mnie najlepiej działa na edge, ale są osoby które chwalą brave browser, operę, czy nawet firefoxa - dużo zależy od konfiguracji innego komputera.
Było wielokrotnie powtarzane, ale serio przy ładowaniu zostaw kartę w spokoju i podłub chwilę w nosie, zamiast sprawdzać czy nie ma nowego zdjęcia znajomych na FB.
Odnośnie samego eventu - są przygody , które można robić na jeden atak (łg, bagienna wiedźma..), proch można błyskiem premkami zrobić w trzy osoby (balista, as, płonące strzały + ew. z czarnodrzewu na dobicie), poza tym nadal jest handel, doładowania na bank będą do kupienia, przynajmniej na Nowej Ziemi.