to tak jak w Polsce jak pryncypał sie nie odezwie to wazeliniarze nie wiedzą co powiedzieć
to tak jak w Polsce jak pryncypał sie nie odezwie to wazeliniarze nie wiedzą co powiedzieć
Życzę temu specjaliście który przed chwilą wszedł do mnie na wyspę z premiami żeby mnie zblokować "miłego weekendu". Proponuje następnym razem z baranka w framugę, też będzie fajnie !!!
A co z naprawą wszystkich misji, scenariuszy, itp. Nie da się wykonywać.
Przy próbie wejścia na wyspę automatycznie wyrzuca error i blokuje wyspę.
Wiec jak robić zadania ewentowe ???
to niewazne juz oficjalnie event wchodzi
Info z głównej strony o konserwie w poniedziałek rano:
"...Podczas konserwacji naprawimy błędy związane z Drzewem Miłości, Królewskim Odkrywcą i kilka innych związanych między innymi z zablokowanymi strefami..."
tak z ciekawości pytam:
a co sp..... ?
napisali ze naprawia? raczej powinni napisac postaramy sie ale nie ma gwarancji... a nie zapewnianie ze naprawia skoro 2 dni temu tez miali naprawiac i wszystko spartolili
Widze ze nie nadajecie sie do tej roboty,caly czas jakies problemy z gra rozpoczolem przygode i nie moge w nia wogule wejsc wiec do holery jasnej jak kurde mam ja ukonczyc .popaprancy!!!!
czekaj do poniedziałku może naprawią
ostatnią aktualizacje to chyba robił ktoś nawalony jak stodoła i do pisania kodu użył czcionki hebrajskiej bo takiej lipy to nie było nawet za czasów jak zatrudniali dostawców pizzy dorabiających po godzinach na etatach informatyków![]()
![]()
ale bądźmy dobrej myśli że poniedziałkowa konserwa pozwoli na grę w evencie
Obszar serwera uszkodzony.
W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie.
To treść komunikatu przy próbie wejścia do gry. A zepsuło się po tym jak znajoma wrzuciła mi 4 premki...