Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 230

Wątek: Zmiany w grze - 20.10.2021 - Dyskusja

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez MarSzal71 Zobacz posta
    "[10:23] System: Ruda tytanu - więcej tego towaru już się nie zmieści. Ulepsz magazyn." ------- taki komunikat przy dodawaniu towaru do gwiazdy ....... Penelopo - jakieś światłe pomysły ???
    patałachy - jak można tak traktować graczy, którzy płaca za ten produkt (ja na szczęście nie dałem ani grosza) :-)
    tak mam tez z przygodami że nie mieszczą się w magazynie i mam ulepszyć nie dajecie ani grosza a oni dali limit min 500 zł od gracza a po 3 zniszczyli totalnie tę gre bo nie ma sensu gdyż ta gra polegała na robieniu przygód i dawaniu premi dla znajomych więc jaki jest sens się mordowac

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    wygląda na to że nie tylko penelopa się ukrywa, na angielskim forum jej odpowiednik też się schował

Osadnik Awatar Freha
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Magdina Zobacz posta
    wygląda na to że nie tylko penelopa się ukrywa, na angielskim forum jej odpowiednik też się schował
    ja im się nawet zasadniczo nie dziwię . Ludzie zjedliby ich żywcem i musieli by świecić oczami za ten cały bajzel. Choć z drugiej strony właśnie za to im się płaci !

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Magdina Zobacz posta
    widocznie są na wypowiedzeniu

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    raczej ciezko pracuje z ekipa informatykow zeby jeszcze wiecej popsuc przed eventem

vassago4
    Jak sam temat mówi - zmiany w grze. Szkoda tylko że im dalej BB w tym brnie tym bardziej się zatapia. Mnie za sobą nie pociągną, odpuszczam

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Osadnik Awatar Freha
    Serwer
    Nowy Świat
    dzięki za wrzutkę. Jak ten gracz sirris przestanie to aktualizować to będzie bieda.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jak narazie jest, tylko musialem sledzic wszystkie zagraniczne fora :/

Osadnik Awatar Freha
    Serwer
    Nowy Świat
    kiedyś u nas chyba też wrzucał. o ile kojarzę. Teraz chyba tylko na europejskie forum

Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 23 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów