Rewelacja, że po 2 tygodniach udało się zmienić opis marszałkom. Punkt zwrotny w rozwoju gry został osiągnięty.
Rewelacja, że po 2 tygodniach udało się zmienić opis marszałkom. Punkt zwrotny w rozwoju gry został osiągnięty.
Przecież w to się już grać nie da. Obsługa menu gwiazdy jest niemożliwa. W ogóle mam już tyle odkrywców, że nie chciało mi się ich wysyłać, przed przejściem na Unity i już wtedy wiele osób prosiło o jakąś automatyzację tych czynności. A teraz po przejściu na Unity musiałbym poświęcić na wysyłanie odkrywców chyba pół dniaI to jest tylko jeden z problemów Unity.
Jakie szczęście, że będzie poprawiony opis marszałka, najistotniejszy problem ze wszystkich opisanych... a nie, czekaj.
Bedzie mozna juz wejsc na Port czy dalej klikniecie na ten budynek bedzie wieszalo gre?
No rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Konserwacja nie skończona a juz poprawiono, naprawiono????? Tak to to gra daleko nie zajedzie
całkowicie się z Tobą zgadzam,,,, ostatnio próbowałem wysłać odkrywców i UWAGA 98 zajeło mi 120 minut !!!! już nie wysyłam szkoda czasu ,,,loguję się tylko aby był ciąg 7 dni i diamenty i czekam na prawdziwe naprawienie tego co spieprzyło UNITY,,,, szkoda mi TS bo gram od 8 lat i trochę kasy w to włożyłem ,,, pozdrawiam
tylko kilka poprawek! haha macie poczucie humoru.....
AAAAaaaaaaaaa !!! dawajcie już tą grę (działającą) bo mi grozi zespół odstawienia !!!![]()
![]()
![]()
Konserwa sie skonczyla juz czy wogole sie nie zaczela ??? Mozna wejsc do gry ale nie ma zadnej poprawy :/ dalej sie nie da grac
Teraz zrobili tak wielką wyspę ,ze nie musze okularów przynajmniej zakładać buhahahaha![]()
Ostatnio edytowane przez jarekpolak1 ; 04.08.2021 o 09:37