Odpowiedz w tym wątku
Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 10 18 19 20 21 22 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 240

Wątek: Szablon raportu dotyczącego Unity

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mając tyle wiadomości to powodzenia aż ci się poczta wczyta. Miałem podobnie to po 2 tygodniach udało się wczytać pocztę + kilka relogów ale pare wiadomości odebrałem. Niestety zbiorowe odbieranie wiadomości nie działa, więc jak masz zdrowie i cierpliwość to pojedynczo przy czym lista sama się nie przesuwa tylko trzeba klikać.
    Zostaje tylko czekać aż wiadomosc z bitew i wrzuconych premii wygasną to będzie ciut mniej to przewijania

Kolejny błąd to po tym jak wywali error numer xx to mimo szczerych chęci, ale bez ponownego uruchomienia kompa nie da rady korzystać z neta. Próbowałem i Chrome i Edge i tak samo za każdym razem. Na Operze nawet nie wczytuje tej pseudo gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Z tego co mi wiadomo do testowania gry i zgłaszania błędów zatrudnia się pracowników i płaci za poświęcony czas inaczej to jest pracowanie na czarno wykorzystywanie niewiedzy graczy i zwykła samowolka... więc tylko czekać na wiadomość typu "kto jeśli nie WY GRACZE naprawicie grę najlepiej" my w tym czasie będziemy siedzieć w gołębniku i doić gorzałkę. Jak coś to przelewy za klejnoty na konto **** może ktoś łaskawie wejdzie w kod gry i wstawi liczbę zakupionych klejków
    Pozdrawiam i nadal ciężko czekamy i liczymy na uruchomienie gry chociaż kilku niedobitkom co dalej żyją marzeniami o starym dobrym TSO

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co tu pisac od wprowadzenia UNITY nie moge grac na 5 komputerach w domu we wszystki pasek stoi co ja mam zglaszac ze zepsuliscie cos co i tak bylo zepsute ale choctroche dzialalo bez komentarza

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dlaczego nie można odpalić gry w gorszej grafice ?
    // moim zdaniem to może wpłynąć na płynność gry...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    brak polączenia z serwerem.....i tak od rana,brak możliwości zalogowania się......naprawili....

Początkujący Osadnik Awatar aplex-r
    Serwer
    Nowy Świat
    Gra nadal lezy, mase bledow o braku czy tez bardzo dlugim czsie uruchomiania juz nie wspomne.
    Nic nie naprawiliscie a oczekujecie jakis raportow w glowie sie wam popkrecilo?

Początkujący Osadnik Awatar JA-RO-13
    Serwer
    Złota Góra
    No to już chyba jaja - bonus na klejnoty w tej sytuacji

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie ładuje mi gry pasek nie ładuje ktoś pomoże ???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    gra mi nie ładuje co robić ?? wszystkiego już próbowałem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    od trzech dni nie mogę się zalogować-,,problem połączenia z serwerem,,.....przypomina mi to nasze drogi-najlepiej postawić znak-,,uwaga-ubyti na jezdni na odcinku 3km,, zamiast naprawić....i tosamo tyczy się tso.....

Odpowiedz w tym wątku
Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 10 18 19 20 21 22 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów