okno gwiazdy zamyka się do 62 sekund ok kliknięcia zamknij
czas 17.17
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
wyłączanie okna gwiazdy
duża prędkość sieci
okno gwiazdy zamyka się do 62 sekund ok kliknięcia zamknij
czas 17.17
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
wyłączanie okna gwiazdy
duża prędkość sieci
podczas doładowania ryb pokazuje 1 doładowania
podczas wybrania mięsa aby doładować pokazuje max ile się posiada
okno wysyłania gienków i meneli otwiera do 18s dla jednego łebka, ciut za długo, takie 11 sekund można wytrzymać, ale powyżej 15s już się krew gotuje
niestety po aktualizacji nie da się grać , nic nie działa jak powinno , nie wyświetla się zawartość złoża jak chcę wyświetlić to albo duży zoom , albo samo obok się wyświetli , reakcja na komendy dramat
nie wiem na czym gra BB, ale , wypróbowałam 3 przeglądarki , system Windows , internet lte bez ograniczeń 5G , ciasteczka i przeglądarki wyczyszczone , filtry ochronne na wszelkie śmieci i na mapę się nie dostałam z czego tu robić screen? Jakie moje działania są wadliwe , flash był wadliwy i zawodny , ale działał , klient jakoś dawał radę , a wielkie otwarcie unity się nie udało! czekaliśmy prawie rok to trzeba było jeszcze popracować . Penelopa powinna się wstydzić zamieszczać takich wpisów po 9 latach grania wiemy kiedy to gra nie działa , a nie błędy w naszym sprzęcie. Robimy też inne rzeczy poza grą .To jest produkt i trzeba go umiejętnie lokować na rynku . Szef marketingu powinien polecieć. Nam wszystkim chyba bardziej zależy niż wydawcy?Pozdrawiam
podsumowując nasze zgłoszenia i odczucia. Gra w obecnej postaci jest praktycznie niegrywalna, wypuszczanie poszukiwaczy i geologów trwa koszmarnie długo a przy tym nie ma gwarancji że w ogóle wyjdą, skrzynka odbiorcza nie działa, gra się wiesza no i często po prostu nagle wypada i trzeba ją ładować od zera.
produkcja gry to w sumie standardowy projekt informatyczny i w takim przypadku - w ramach realizacji projektu należy:
1. powrócić do ostatniej - przynajmniej w miarę stabilnej - wersji systemy/gry,
2. popracować nad poprawną wersją na Unity
3. przeprowadzić porządne testy systemowe
4. dopiero po uzyskaniu poprawniej GRYWALNEJ wersji gry wdrożyć ją
tak nakazuje logika i wszelkie zasady realizacji projektów informatycznych (oczywiści e w telegraficznym skrócie).
alternatywą jest wkurzenie użytkowników i ich odejście z gry - ale am nadzieje że nie o to chodzi,
w razie potrzeby proponuję przeprowadzenie porządnego audytu tego przedsięwzięcia i zainwestowanie w dobrego Quality Managera.
jak by co służę pomoc w tym audycie.
pozdrawiam
Napiszę tyle na tym co jest obecnie jako Unity nie da się grać nawet szkoda męczyć się z specjalistami etc bo traci się masę czasu i oczy bolą
Pytanie może być takie, jeżeli dacie wybór np gry na Cliencie to mogę grać bo tam to się spokojnie dawało ta wersja jest tak niedopracowana i wszystko jest zminimalizowane teraz to serio są settlersi taka szuflandia tyle że nie da się grać bo jest to męczące robienie przygód w tak mikroskopijnych warunkach to iluzja
nie można oddalić obrazu przez co nie otwiera się cala plansza