Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 24 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 240

Wątek: Szablon raportu dotyczącego Unity

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    okno gwiazdy zamyka się do 62 sekund ok kliknięcia zamknij

czas 17.17

nie dałem rady zrobić screenu

mam wyczyszczone ciastka

ostatnia akcja:
    wyłączanie okna gwiazdy

duża prędkość sieci

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    podczas doładowania ryb pokazuje 1 doładowania
    podczas wybrania mięsa aby doładować pokazuje max ile się posiada

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    okno wysyłania gienków i meneli otwiera do 18s dla jednego łebka, ciut za długo, takie 11 sekund można wytrzymać, ale powyżej 15s już się krew gotuje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    niestety po aktualizacji nie da się grać , nic nie działa jak powinno , nie wyświetla się zawartość złoża jak chcę wyświetlić to albo duży zoom , albo samo obok się wyświetli , reakcja na komendy dramat

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nie wiem na czym gra BB, ale , wypróbowałam 3 przeglądarki , system Windows , internet lte bez ograniczeń 5G , ciasteczka i przeglądarki wyczyszczone , filtry ochronne na wszelkie śmieci i na mapę się nie dostałam z czego tu robić screen? Jakie moje działania są wadliwe , flash był wadliwy i zawodny , ale działał , klient jakoś dawał radę , a wielkie otwarcie unity się nie udało! czekaliśmy prawie rok to trzeba było jeszcze popracować . Penelopa powinna się wstydzić zamieszczać takich wpisów po 9 latach grania wiemy kiedy to gra nie działa , a nie błędy w naszym sprzęcie. Robimy też inne rzeczy poza grą .To jest produkt i trzeba go umiejętnie lokować na rynku . Szef marketingu powinien polecieć. Nam wszystkim chyba bardziej zależy niż wydawcy?Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar JA-RO-13
    Serwer
    Złota Góra
    podsumowując nasze zgłoszenia i odczucia. Gra w obecnej postaci jest praktycznie niegrywalna, wypuszczanie poszukiwaczy i geologów trwa koszmarnie długo a przy tym nie ma gwarancji że w ogóle wyjdą, skrzynka odbiorcza nie działa, gra się wiesza no i często po prostu nagle wypada i trzeba ją ładować od zera.

produkcja gry to w sumie standardowy projekt informatyczny i w takim przypadku - w ramach realizacji projektu należy:
    1. powrócić do ostatniej - przynajmniej w miarę stabilnej - wersji systemy/gry,
    2. popracować nad poprawną wersją na Unity
    3. przeprowadzić porządne testy systemowe
    4. dopiero po uzyskaniu poprawniej GRYWALNEJ wersji gry wdrożyć ją

tak nakazuje logika i wszelkie zasady realizacji projektów informatycznych (oczywiści e w telegraficznym skrócie).

alternatywą jest wkurzenie użytkowników i ich odejście z gry - ale am nadzieje że nie o to chodzi,
    w razie potrzeby proponuję przeprowadzenie porządnego audytu tego przedsięwzięcia i zainwestowanie w dobrego Quality Managera.
    jak by co służę pomoc w tym audycie.

pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Napiszę tyle na tym co jest obecnie jako Unity nie da się grać nawet szkoda męczyć się z specjalistami etc bo traci się masę czasu i oczy bolą

Pytanie może być takie, jeżeli dacie wybór np gry na Cliencie to mogę grać bo tam to się spokojnie dawało ta wersja jest tak niedopracowana i wszystko jest zminimalizowane teraz to serio są settlersi taka szuflandia tyle że nie da się grać bo jest to męczące robienie przygód w tak mikroskopijnych warunkach to iluzja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nie można oddalić obrazu przez co nie otwiera się cala plansza

Odpowiedz w tym wątku
Strona 9 z 24 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 19 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów