Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 18 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 176

Wątek: Szablon raportu dotyczącego Unity

  1. #1
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,614
    Serwer
    Nowa Ziemia

    Szablon raportu dotyczącego Unity

    Wyjaśnienie szablonu raportu


    • Jak wygląda / czego dotyczy błąd?
      Na przykład: komunikat o błędzie, utrata połączenia itp.
    • Data i godzina — kiedy wystąpił problem?
      Proszę podać tutaj dokładną datę i godzinę wystąpienia błędu.
    • Jaka była Twoja ostatnia akcja w grze.
      Opisz krótko swoje działania w grze.
    • Czy problem wystąpił więcej niż jeden raz? Czy można go odtworzyć?
    • Czy sprawdziłeś rozwiązanie z postu poniżej?
      Proszę spojrzeć na ten temat: Pomoc w grze, problemy z połączeniem
      Pierwsze kroki często naprawiają błędy. Czy sprawdziłeś, czy błąd w dalszym ciągu występuje?
    • Czy wyczyściłeś pamięć podręczną i pliki cookie?
      Informacje w jaki sposób wyczyścić pamięć podręczną i pliki cookie, znajdziesz tutaj.
    • Czy możesz zrobić zrzut ekranu? Zrzut ekranu jest bardzo pomocny. Jeśli możesz zrobić zrzut ekranu, możesz go przesłać za pośrednictwem forum w forumie załącznika.
    • Którego systemu operacyjnego używasz (Windows, Mac OS, Linux, ...)?
    • Podaj informacje na temat dostawcy Internetu / prędkości Internetu:
    • Podaj informacje na temat dostęp do Internetu (LAN/WLAN/UMTS):
    • Załącz zrzuty ekranu konsoli deweloperskiej (naciśnij klawisz F12 w przeglądarce, gdy wystąpi błąd). Prosimy o przesłanie zrzutów ekranu zakładki "Inspektor" ORAZ zakładki "Konsola".
    • [B]Której przeglądarki ORAZ wersji przeglądarki używasz?
      Dokładną wersję przeglądarki można znaleźć w następujący sposób:
      • Firefox.
        Menu: Pomoc > O programie Mozilla Firefox
      • Internet Explorer
        Menu: "?" > "O programie"
      • GGoogle Chrome.
        Kliknij w symbol trzech poziomych kresek, który znajdziesz w prawym górnym rogu ekranu przeglądarki i wybierz polecenie Google Chrome - informacje. W oknie, które się otworzy, pojawi się informacja o aktualnej wersji przeglądarki: Gotowe!
      • Safari
        Menu: "Safari" > "O programie Safari".


    Uprzejmie prosimy o jak najdokładniejsze przedstawienie błędu.


    Dla jasności, wiadomości pod tym postem, które nie są wyłącznie raportami o błędach, mogą zostać usunięte.
    Dla ogólnych komentarzy zapraszam do wątku utworzonego przez społeczność.
    Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 21.07.2021 o 17:42

  2. #2
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    okno produkcji prowiantu nadal się świeci po wejściu do przygody

    czas 18.01

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    wszedłem do przygody

    duża prędkość sieci

  3. #3
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    podczas pisania w oknie chatu otwierają się okna budynków albo generałów jakby działał jakiś klawisz skrótu z okna chatu na wyspę

    czas 18.04

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    pisanie wiadomości w oknie chatu, kanał ogólny

    duża prędkość sieci

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    po otwarciu gwiazdy nie można w spokoju poklikać meneli bo jeśli w tle jest budynek albo generał to otwiera się także okno tego generała/budynku

    czas 18.06

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    otwarcie okna gwiazdy

    duża prędkość sieci

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    okno chatu resetuje się co kilka minut

    czas 18.07

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    nic, otwarte okno gry

    duża prędkość sieci

  6. #6
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nie działa filtrowanie w handlu po nazwie użytkownika, można tylko filtrować po nazwie towaru

    czas 18.10

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    otwarcie okna handlu

    duża prędkość sieci

  7. #7
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    opis gildii się skurczył, nie wiedziałem że opis musi być tak krótki aby się cały pojawił do czytania

    czas 18.12



    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    otwarcie okna gildii

    duża prędkość sieci

  8. #8
    Osadnik
    Dołączył
    23.09.2018
    Posty
    83
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zmniejszanie widoku wyspy jest ograniczone, nie widać na ekranie całej wyspy

    czas 18.14

    nie dałem rady zrobić screenu

    mam wyczyszczone ciastka

    ostatnia akcja:
    kręcenie kółkiem na myszce

    duża prędkość sieci

  9. #9
    Osadnik
    Dołączył
    25.08.2012
    Posty
    57
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak można zadawać takie pytania, skoro WSZYSCY gracze bez wyjątku narzekają ???
    TO NIE JEST WINA CIASTECZEK, lecz tylko tego, że dział IT w BB to DNO !!!

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    11.04.2012
    Posty
    2
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Komunikat o błędzie : niżej ss
    https://imgur.com/a/aHFJW4z
    Występuje to na każdej możliwej przeglądarce cały czas

    Pliki Cookie wyczyszczone na kazdej mozliwej przegladarce rowniez - brak poprawy

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 18 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.