Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 245

Wątek: Unity problem

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    156
    Serwer
    Dolina Odkrywców

    Unity problem

    U mie po uruchomieniu tylko belka, nic sie nie ładuje

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    28.03.2012
    Posty
    8
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie podobnie. Nie pomogło odinstalowanie klienta ani czyszczenie pamięci podręcznej każdej z 3 przeglądarek, na których próbowałem odpalić grę. W sieci miałem jeszcze jeden komputer, na którym nigdy nie odpalałem settów, tam zaczęło się ładowanie gry, ale przestało po wyświetleniu błędu dotyczącego javascripts, o ile dobrze przeczytałem.

    EDIT:

    U mnie belka się nie ładuje bo jest jakby w pełni naładowana od samego początku
    Ostatnio edytowane przez Sebettu ; 20.07.2021 o 13:15

  3. #3
    Osadnik Awatar Kfiatek6
    Dołączył
    01.03.2012
    Posty
    234
    Serwer
    Nowy Świat
    Mnie juz 15 min sie laduje, ale jest nadzieja, bo belka pod grubasem sie zapelnia. Pojawil sie tez komunikat: "Przyspieszenie sprzetowe w twojej przegladarce jest wylaczone. Dopoki tak bedzie, moesz doswiadczac problemow z wydajnoscia. Aby wlaczyc przyspieszenie sprzetowe w przegladarce, przejdz do: Ustawienia - System - Uzywaj przyspieszenia sprzetowego, jesli jest dostepne" Czyli wychodzi na to, ze ja sobie sprzet musze nowy kupic, zeby w setty grac.

  4. #4
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    09.03.2013
    Posty
    4
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi udalo sie zalogowac po jakichs 20 minutach..... niestety co sie zobaczylo, nie da sie odzobaczyc...... Porazka przez duze P

  5. #5
    Osadnik Awatar witek1967
    Dołączył
    28.11.2012
    Posty
    77
    Serwer
    Złota Góra
    rewelacja, jeszcze nigdy tak źle nie było, w 20-tej minucie pokazała sie wyspa, .................... ............................. ........................... to tyle

  6. #6
    Osadnik
    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    156
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    to samo u mnie - belka w pełni naładowana od samego początku, na starym kompie żony jakoś się odpaliło ale wygląda dramatycznie, jakbym wrócił do epoki gier pod DOS'a
    Ostatnio edytowane przez jw_ivo ; 20.07.2021 o 13:27

  7. #7
    Osadnik
    Dołączył
    25.02.2012
    Posty
    172
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Połowa rzeczy nie działa, wysyłanie odkrywców i geologów trwa strasznie długo, grafika niszczy oczy. Powiększane litery są mało czytelne, Czy można grać na kliencie?
    Gracze mi zgłaszają koniec gry w związku z dzisiejszymi zmianami, czy BB t chciało osiągnąć?

  8. #8
    Osadnik
    Dołączył
    23.03.2012
    Posty
    56
    Serwer
    Czarci Gaj
    kuźnia , brak patentów a było wszystko na 6 poziomie

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.06.2019
    Posty
    5
    Serwer
    Złota Góra
    u mnie też się nie ładuje

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.11.2014
    Posty
    9
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no i nastał Koniec gry -chyba ze naprawią !

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 25 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.