Skwituję jednym słowem MASAKRA A NIE GRA.
Skwituję jednym słowem MASAKRA A NIE GRA.
Totalna porażka. NA TESTOWYM JUŻ JAKOŚ CHODZIŁO. Teraz chyba wszyscy przestaną grać.https://forum.thesettlersonline.pl/t...-Unity-problem
A wiec to co chyba kazdy sie spodziewal w koncu nadeszlo . Wniosek moze byc tylko jeden BB nie chcialo oglosic zamkniecia gry oficjalnie wiec wymyslalo clienty, unity , jakies tam prace nad rozwojem ble ble ble . A naprawde chodzilo o zamkniecie gry ale na zasadzie nie MY zamykamy tylko gracze rezygnuja , wiec brak grajacych to mozna spokojnie zamknac gre . Wprowadzenie clienta to bylo pierwsze podejscie , zrezygnowalo mase ludzi , a to co teraz oddali to spowoduje rozgoryczenie i odejscie nastepnych i prosta droga do zamkniecia gry . Tylko BB po co byly te cale podchody i wkur.... graczy , co chcieliscie uzyskac ? Niestety ale UBI jako wlasciciel powinien poniesc za to konsekwencje , ja napewno likwiduje konto na UBI i omijam ta firme ,po takim potraktowaniu graczy nie zaslugujecie na jakiekolwiek zaintereswanie waszymi produktami . Zachowaliscie sie jak nasi rzadzacy - duzo obecywac a w rzeczywistoci wydymaliscie graczy.
.
Ostatnio edytowane przez pomranke ; 21.07.2021 o 00:06
Zalogowałem się w miarę szybko, zdziwiło mnie to że kilka minut ladowały się budynki, największym problemem jest to że nie da się nic zrobić ponieważ nie da się czytać zadań z książki, nie da się tak powiększyć tego co piszą ludzie na czacie i szepcie widać jakiś maleńki maczek ale nie tak jak było na Cliencie co prawda zaczęło działać Pinky tylko co z tego skoro nie mogę grać praktycznie bo komunikacja na czatach w grze jest niemożliwa przynajmniej u mnie, jak to wygląda u was
Niestety, absolutna tragedia(((
A u mnie problem wyglada tak że po zalogowaniu się i kliknięciu Graj wyswietla się belka ładowania i na tym koniec, tak sobie wisi. A na stronie głównej przy ogłoszeniach BB nie wyświetlają mi się te kolorowe obrazki - i podejrzewam że ma to zwiazek z tym że się gra nie wczytuje. Ma ktoś jakąś rade na to??
u mnie gra się ładuje normalnie. potem strasznie zamula a po otwarciu menu gwiazdy są rozmazane ikonki. ogólnie pisząc grafika gorszej jakości.
..odpowiedzi teraz będą udzielane tylko tym którym udało się jakimś cudem zalogować i coś tam im się pojawiło....odpowiedzi na temat powiększenia czcioneczki na czacie itd...czyli duperele....wystarczy poczytać na fb....czyście ciastka a będzie wam dane................
To jest jakaś kpina. Praktycznie nie da się grać. kilkanaście minut ładują się budynki, a po otwarciu okna z zadaniami zawiesiło się na dobre. Jeżeli tak to ma wyglądać, to po wielu katach z grą trzeba się będzie pożegnać. BRAWO Unity!!!!