Odpowiedz w tym wątku
Strona 35 z 39 PierwszyPierwszy ... 25 33 34 35 36 37 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 381

Wątek: Unity problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Czy ktoś z władz mógłby dać znać czy pracują nad rozwiązaniem problemów ??

Mam uruchomioną przygodę Sindbad i Oblężone Miasto i nie mogę do niej wejść, za każdym razem wyskakuje błąd krytyczny i zawiesza grę... i tak w kółko po każdym restarcie

Kiedy to będzie naprawione ?

Początkujący Osadnik Awatar aplex-r
    Serwer
    Nowy Świat
    Czy ta gra bedzie naprawiona?bo to zrobiliscie podczas konserwy to jakis zart.Banda gamoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    są tak bezczelni ze nawet nie napiszą żadnej informacji na temat naprawy w jakim terminie???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja nie moge sie zalogowac bo mnie wywala a znajmi mi pisali , ze nie moga i premi wrzucic bo pisze ,ze wyspa wylaczona

Osadnik Awatar lepszat
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Crok Zobacz posta
    ja nie moge sie zalogowac bo mnie wywala a znajmi mi pisali , ze nie moga i premi wrzucic bo pisze ,ze wyspa wylaczona
    A wczoraj mogłeś wejść? Jeśli tak to na Twojej wyspie wystąpił jakiś błąd i musisz poczekać aż uruchomi się skrypt naprawiający błędy strefy - uruchamia się w nocy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wrzucenie przez znajomego obojętnie jakiej premii powoduje iż nie można grać w grę, a znajomi którzy chcą wejść do nas na wyspę otrzymują komunikat, że wyspa wyłączona. Ktoś ma zamiar to k...a naprawić? Czy trzeba czekać do poniedziałku aż łaskawie łaskawie zrobią konserwę i całkowicie rozpier... grę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ba, ale CO TU ROZGRYWAĆ, gdy gra nie działa??????????????????????????????????????? Albo działa tak źle, że szlag trafia człowieka. Zepsuliście już wszystko.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    okno nie wytrzymuje jeśli jest otwarte kilka godzin ? musi całość okna klęknąć ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Lepiej już być nie mogło. Poprawiają aby pogorszyć. Co prawda loguję się do gry, ale w przygody już gram a dużą trudnością. Gra zacina się i ciągle wyskakują błędy. Muszę wyłączyć grę i na nowo odpalić. Nie działa odwrót u generałów, klikanie na jednego generał powoduje otwarcie okna u drugiego. Zamiast poprawy następuje ciągłe pogarszanie jakości gry. Taka jakość nie nadaje się nawet do testu. Totalna porażka. W poniedziałek ponowna konserwacja ciekawe co znowu zepsują. Pozdrawiam.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 35 z 39 PierwszyPierwszy ... 25 33 34 35 36 37 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów