ddd
ddd
nie ma to jak aktualizacja która poprawia humor, polepsza jakość gry,
a autor kolejnych byków będzie się teraz zastanawiał skąd ten komunikat mógł powstać i czy jestem w stanie odtworzyć warunki do jego wystąpienia aby mógł zgadywać jak go naprawić
mam dokładnie to samo jak zrobili konserwacje i konserwę konserwy w chodząc na przygodę tragedia
Chome, Firefox, Opera, Edge - ten sam problem. Próba wejścia w przygodę wywala grę z powyższym komunikatem
zaraz będzie konserwacja 2 konserwacji ;p aż żal na to wszystko patrzeć i brak słów!
proponuję założyć temat w serwisie siepomaga.pl na autorów TSO Settlers i zbierajmy, może ta kasa ze zbiórki wyzwoli w nich energię aby gra do końca nie padła
A ja wchodząc w przygodę rozpoczętą przed konserwą mam jeszcze to:
An error occurred running the Unity content on tis page. See your browse JawaScript console for more info. The error was: Uncaught RangeError: Maximum call stack size exceeded
na kliencie po kazdej probie wyjscia z przygody na wyspe wszystko sie wiesza za kazdym razem potrzebny rest
widzę że wszyscy mają ten sam problem, nooo to naprawili
U mnie niestety podobnie ale komunikat (Obszar serwera uszkodzony-W tym obszarze wystąpił błąd prosimy spróbuj ponownie) kilka przeglądarek ten sam efekt